mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

Orta Emek Server Files;

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Arcface
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 200
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

''Kurulum ; baslat.sh açıp orda yazan 192.168.1.100 iplerini değiştirin yoksa başlat komutu çalışmayacaktır.'' nasıl degiştirilecek bilmiyorum yardımcı lurmusuunuz

''Kurulum ; baslat.sh açıp orda yazan 192.168.1.100 iplerini değiştirin yoksa başlat komutu çalışmayacaktır.'' nasıl degiştirilecek bilmiyorum yardımcı lurmusuunuz

cd/usr/game aç orda sh başlat.sh var onun içindeki ip leri bul not++pad aç ve arat hepsini degitir yap sonra bi reboot at tekrar aç bu kadar

quote_icon.png
nyami Nickli Üyeden Alıntı

cd/usr/game aç orda sh başlat.sh var onun içindeki ip leri bul not++pad aç ve arat hepsini degitir yap sonra bi reboot at tekrar aç bu kadar
çok özür dilerim ben 4 gündür ugraşıyorum bu pvp server işiyle anlamıyorum yani neyse
cd/usr/game bu yeri putyden mi açmam gerek

çok özür dilerim ben 4 gündür ugraşıyorum bu pvp server işiyle anlamıyorum yani neyse

Filezilla dan acican dostum ordan başlat dosyası var onu duzenlicen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri