mavzermete 1
mavzermete
xranzei 1
xranzei
Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
Hikaye Ekle

Orta Emek Server Files;

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Arcface
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 200
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

files super elıne saglık ama bır sorunum var pack mc setle uyumlu deyıl yanı swi sabit ip kurcam mc setleuyarlama sansın varmı surakopf invoce fix sınkı olmuyorda.
uyumludur hata yapmış olmalısın sabit ip'de kendim kullandım hayırlı olsun :)

Kurulum ; baslat.sh açıp orda yazan 192.168.1.100 iplerini değiştirin yoksa başlat komutu çalışmayacaktır.
-DEDİĞİNİZİ YAPIYORUM OYUNA GİRİŞ YAPAMIYORUM SERVER ACILIYOR NAVİCATAN GİRİŞ YAPTIM AMA OYUNDA GİRERKEN BAĞLANIRKEN HATA ALIYORUM ARC YIDE EDITLEDIM ??? YARDIM EDERMISINIZ..

Kurulum ; baslat.sh açıp orda yazan 192.168.1.100 iplerini değiştirin yoksa başlat komutu çalışmayacaktır.
-DEDİĞİNİZİ YAPIYORUM OYUNA GİRİŞ YAPAMIYORUM SERVER ACILIYOR NAVİCATAN GİRİŞ YAPTIM AMA OYUNDA GİRERKEN BAĞLANIRKEN HATA ALIYORUM ARC YIDE EDITLEDIM ??? YARDIM EDERMISINIZ..
lib hatası almış olabilirsin bi tekrar başlat başlatırken putty ekranında açılırken izle bak bakalım lible ilgili birşey geçecek mi geçer ise verdiğim lib dosyası içinden hangi lib eksik ise atarsın. Hata lib'den kaynaklanmıyosa ve sorunsuz açılıyosa navicattada giriş yapabiliyosan ozaman arc klasöründe ip hatalı yazmışşındır başka türlü açılmama gibi bir imkanı olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri