HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
hocam su ip .cfg yi felan iptal edıp verebılırmısın packı ?
root dosyasını açıp locale ve serverinfo editlersen iptal edebilirsin.hocam su ip .cfg yi felan iptal edıp verebılırmısın packı ?
en gelişmiş 34 k files herhalde baya iyi files itemine ws filan eklene bilseydi daha güzel olurdu ama biraz kafa yorucam filese bu 100 adet item ekli demişsiniz zırh ve silah dır umarım ? Eline sağlık saol rep de verdimroot dosyasını açıp locale ve serverinfo editlersen iptal edebilirsin.

200 adet kostüm ekledim ilerde zırh ile değiştiririm diye yani kostümleri zırha dönüştürürken zorlanmazsınız ve evet 100 adet arasında silahlarda var konudada belirttiğim gibi eklene bilecek tüm güncel işe yarar sistemleri ekledim malesef itemine vs 4 envanter item kilit lonca savaş sistemi gibi sistemler 34k'ya eklenemediği için ekleyemedim. Ama eklene bilecek bütün güncel sistemleri ekledim hayırlı olsunen gelişmiş 34 k files herhalde baya iyi files itemine ws filan eklene bilseydi daha güzel olurdu ama biraz kafa yorucam filese bu 100 adet item ekli demişsiniz zırh ve silah dır umarım ? Eline sağlık saol rep de verdim![]()

kostümler zırh olunca hoş olmuyor ama ben incelerim tekrardan saol200 adet kostüm ekledim ilerde zırh ile değiştiririm diye yani kostümleri zırha dönüştürürken zorlanmazsınız ve evet 100 adet arasında silahlarda var konudada belirttiğim gibi eklene bilecek tüm güncel işe yarar sistemleri ekledim malesef itemine vs 4 envanter item kilit lonca savaş sistemi gibi sistemler 34k'ya eklenemediği için ekleyemedim. Ama eklene bilecek bütün güncel sistemleri ekledim hayırlı olsun![]()
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)