HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
thank you kalkanlar hoşuma gitti almak için indirdim hakkını helal et40kya yükseltilebilir ama şu büyük olan silahlar olmasaydı daha iyiydi göz zevki bozuyo cok büyükler
icon olarakta tip olarakta
![]()
@Frozen Shower;
![]()
34k yi 40k nasil yukseltiriz biri aciklasin herkez yapilir diyiyor anlatan konu yok lutfenn
Moderatör tarafında düzenlendi:
Onların yükseltmek'den kastı direkmen python tabanlı sistemleri aktarmak ve source aldığın ssitemlere göre ayarlamak yani direk 40k'nın game db'sini atmak değil34k yi 40k nasil yukseltiriz biri aciklasin herkez yapilir diyiyor anlatan konu yok lutfenn
34k yi 40k nasil yukseltiriz biri aciklasin herkez yapilir diyiyor anlatan konu yok lutfenn
Yapcağın Şey Güzel Bi Srcyi(sade-sistemsiz) Kendine Göre Düzenleyip Build Edip Game db ile Değiştirip Kullanabilirsin.
Ben öyle yaptım. pack ve client srcyi türk asıllı kullandım . game dbyi yabancı kullandım sorunları çözdüm oh miss 1300 onlinedede denedim ne ch düştü ne bişey

Son düzenleme:
Sn bu islerden anliyorsun amaYapcağın Şey Güzel Bi Srcyi(sade-sistemsiz) Kendine Göre Düzenleyip Build Edip Game db ile Değiştirip Kullanabilirsin.
Ben öyle yaptım. pack ve client srcyi türk asıllı kullandım . game dbyi yabancı kullandım sorunları çözdüm oh miss 1300 onlinedede denedim ne ch düştü ne bişey![]()
su an reisicengiz filesi sistemeri kaldirip kelistiriyorum ins bin online gorur
ucretli satilan filesler bile 1k online gormuyo cogu bugluSn bu islerden anliyorsun amasu an reisicengiz filesi sistemeri kaldirip kelistiriyorum ins bin online gorur
ucretli satilan filesler bile 1k online gormuyo cogu buglu
maxmi filesleri 200 300 onlineden sonra pert oluyor
benim ücretli sattıgımda bug yok 
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)