mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Orta Emek Server Files;

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Arcface
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 200
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

thank you kalkanlar hoşuma gitti almak için indirdim hakkını helal et :D 40kya yükseltilebilir ama şu büyük olan silahlar olmasaydı daha iyiydi göz zevki bozuyo cok büyükler :D icon olarakta tip olarakta :D
@Frozen Shower;

1Nj4RG.png

34k yi 40k nasil yukseltiriz biri aciklasin herkez yapilir diyiyor anlatan konu yok lutfenn

Moderatör tarafında düzenlendi:
34k yi 40k nasil yukseltiriz biri aciklasin herkez yapilir diyiyor anlatan konu yok lutfenn

Yapcağın Şey Güzel Bi Srcyi(sade-sistemsiz) Kendine Göre Düzenleyip Build Edip Game db ile Değiştirip Kullanabilirsin.

Ben öyle yaptım. pack ve client srcyi türk asıllı kullandım . game dbyi yabancı kullandım sorunları çözdüm oh miss 1300 onlinedede denedim ne ch düştü ne bişey :)

Son düzenleme:
Yapcağın Şey Güzel Bi Srcyi(sade-sistemsiz) Kendine Göre Düzenleyip Build Edip Game db ile Değiştirip Kullanabilirsin.

Ben öyle yaptım. pack ve client srcyi türk asıllı kullandım . game dbyi yabancı kullandım sorunları çözdüm oh miss 1300 onlinedede denedim ne ch düştü ne bişey :)
Sn bu islerden anliyorsun ama :D su an reisicengiz filesi sistemeri kaldirip kelistiriyorum ins bin online gorur :) ucretli satilan filesler bile 1k online gormuyo cogu buglu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri