- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
@MattiusYedek;
İLK Server kurduğumda hiç hata almıyodum ama başka fileslerle deneyince şu hata çıkmaya başladı 192.168.2.7 giriyorum serverinfoya ama olmuyo başka bi root eix ve epk ile deniyorum o zaman oluyo ama server açılmıyor
---------------------------------------
vede sysinstall da ayarlarken ilkine 192.168.2.1 2.ye 192.168.2.7 giriyorum hostu ./etc/rc.d/netif restart yazıyorum reboot atıyorum tekrar sysinstall a girdiğimde hepsi silinmiş oluyor neden böyle yardım edebilcek varmı ?
Turkmmo Flood Engelleme
konu yanlş yerdeyse lütfen doğru bölüme taşıyınız
İLK Server kurduğumda hiç hata almıyodum ama başka fileslerle deneyince şu hata çıkmaya başladı 192.168.2.7 giriyorum serverinfoya ama olmuyo başka bi root eix ve epk ile deniyorum o zaman oluyo ama server açılmıyor
---------------------------------------
vede sysinstall da ayarlarken ilkine 192.168.2.1 2.ye 192.168.2.7 giriyorum hostu ./etc/rc.d/netif restart yazıyorum reboot atıyorum tekrar sysinstall a girdiğimde hepsi silinmiş oluyor neden böyle yardım edebilcek varmı ?
Turkmmo Flood Engelleme
konu yanlş yerdeyse lütfen doğru bölüme taşıyınız
Moderatör tarafında düzenlendi: