kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
C 1
chengdu
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Mattius server files hata alıyorum (LOG)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kral190501
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 22
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

kral190501

Level 2
Üye
Konular
8
Reaksiyon Skoru
2
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 11 Ay 8 Gün
Başarım Puanı
22
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

@MattiusYedek;

jBJBZm.png

İLK Server kurduğumda hiç hata almıyodum ama başka fileslerle deneyince şu hata çıkmaya başladı 192.168.2.7 giriyorum serverinfoya ama olmuyo başka bi root eix ve epk ile deniyorum o zaman oluyo ama server açılmıyor
---------------------------------------
vede sysinstall da ayarlarken ilkine 192.168.2.1 2.ye 192.168.2.7 giriyorum hostu ./etc/rc.d/netif restart yazıyorum reboot atıyorum tekrar sysinstall a girdiğimde hepsi silinmiş oluyor neden böyle yardım edebilcek varmı ?

Turkmmo Flood Engelleme

konu yanlş yerdeyse lütfen doğru bölüme taşıyınız

Moderatör tarafında düzenlendi:
@MattiusYedek;

jBJBZm.png

İLK Server kurduğumda hiç hata almıyodum ama başka fileslerle deneyince şu hata çıkmaya başladı 192.168.2.7 giriyorum serverinfoya ama olmuyo başka bi root eix ve epk ile deniyorum o zaman oluyo ama server açılmıyor
---------------------------------------
vede sysinstall da ayarlarken ilkine 192.168.2.1 2.ye 192.168.2.7 giriyorum hostu ./etc/rc.d/netif restart yazıyorum reboot atıyorum tekrar sysinstall a girdiğimde hepsi silinmiş oluyor neden böyle yardım edebilcek varmı ?

Turkmmo Flood Engelleme

konu yanlş yerdeyse lütfen doğru bölüme taşıyınız
Serverinfo.py editlerken hata yapmissin ekran fotosu at bakiyim

ben size root.eix ve root.epk yi atiyim onu düzenliyip verebilirmisiniz ? ekran fotosu derken nereyi çekiyim
@Reisi Cengiz;
TM siz yollayin ben müsait olunca geri yolların size bide ip adresinizi yazın hee bide sysinstala her girdiğinde oradaki bilgi silinir ama kayıt olmaz. Yeni sen bilgileri gir kaydet bidaha girme oraya isin olmasın orda

TM siz yollayin ben müsait olunca geri yolların size bide ip adresinizi yazın hee bide sysinstala her girdiğinde oradaki bilgi silinir ama kayıt olmaz. Yeni sen bilgileri gir kaydet bidaha girme oraya isin olmasın orda

ama host hatası veriyor girmesem bile bide hemen atamazmısınız öm den de yolliyimmi şimdiden teşekkürler

192.168.2.202

http://s6.dosya.tc/server7/4u5vcx/Root_eix_ve_epk.rar.html

Turkmmo Flood Engelleme
@ReisiCengiz;

Source dosyasını acaba neriye atıcam sorabilirmiyim

Moderatör tarafında düzenlendi:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri