Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

lAweRy vs Ramona

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yakuber
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 113
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
TEsekkuler

Turkmmo Flood Engelleme

Bu Videodan Hiç bişi anlamadım Sıra Kimde Yazmışsınız eee Sıra kimde ???? Biraz Açık Konuşun alla alla he birde şarkıda birisi inlior o kimdila kim inlior öyle
Sence Kım ınleyebılır ? Tabıkıde Ismı gecenler :D anladın sen Yenı basladık daha :D Sıradakı kısı Pleidas Yuregı varsa gelır karsıma 5 ay once kestım dıye avunur sımdı karsıma cıkmaya cesaretı yok avunsun dursun herkez bılıyor kac ay once oldugunu :D

Turkmmo Flood Engelleme

Sizin lonca kompile ne içiyor anlamış değilim,Lonca lideriniz ts de konuşurken milletin kafa güzel oluyor zaten
:D :D bız cay ıcıyoruz arkadasım sen ne kullanıyosun bılmıyorum :D Bu arada SharkqL deıl Sharkq Orjınalı boledır :D

:D :D bız cay ıcıyoruz arkadasım sen ne kullanıyosun bılmıyorum :D Bu arada SharkqL deıl Sharkq Orjınalı boledır :D

Senmi kastın çarlarıda orjinali böyledir diyorsun ? Bilgin olmayan konular hakkında yorum yapma.Bu arada deil değil değil diye yazılır,

Son düzenleme:

Karakterler sana mı ait ? Sen kendi işine bak 95B kardeşim , Türkçe konuşmayı da öğrenmen lazım acilen.

İki tarafada tebrikler (ELToru) biz artık olmasak da vs lerinizi hala zevkle iziliyoruz
YEDİ TEPE
ScouTs <3
Eyv mertım Dısardan verdıgın destek yeter :)

Turkmmo Flood Engelleme

Karakterler sana mı ait ? Sen kendi işine bak 95B kardeşim , Türkçe konuşmayı da öğrenmen lazım acilen.
Evet bana ait Ne olucak ?? Ozentı olmayı bırakıp kendı Hünerlerını kullanmaya basla kardess!!..

Turkmmo Flood Engelleme

Senmi kastın çarlarıda orjinali böyledir diyorsun ? Bilgin olmayan konular hakkında yorum yapma.Bu arada deil değil değil diye yazılır,

Kısa Insanlara Kısa olarak Anlatılır bilmem anlata bildım mı ? :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri