sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Hikaye Ekle

3d Graphıcs Sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BoRa{TR}
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 135
  • Görüntüleme Görüntüleme 54K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

ben başlata bastım ama ayarlar yoktu denetim masasına girdim ordada performans ve bakım yoktu

(performans ve bakım yerine donanım ve sen te geçerlidir) arkadaşlar 3 d graphics sorunu bendede var ama benim çabalarım yetmiyor sorunu çözmeye nolur yardım edin ayrıca görüntü bağdaştırıcından ki benim standart VGA olduğu içinmi metin 2 açılmıyor ??

dingil kardeşim senin söyledigin ekran kartını tanıtmak ama onla alakası yok 3d 3 boyutlu demek oluyo metin 2 oyunuda 3 boyutlu oyun ekran kartı düşük olanlarda sorun verir ve bunun en güzel örnegi gt3 oyunu acarken derki ekran kartınız dandik veya düşük metin2 de ise 3d hatası ekran kartına baglı diil tamamen 3d yüklü olmadıgından dolayı hata verir haa 3d nedir 3d ekran kartınızı orjinal cd den tanıtırken cd in içinde zaten var 3d grahipc diye bunu yüklediginizde metin2 i 2 tane dahi acabilirsin ama yüklemediginde 2.cisini acarken hata verir 3d yüklü diil diye bilmem anladın mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri