HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Config.cpp dosyasını açarak Orayı açıp
Bu Frozen Filesidir Yazınca
Alt Yapı Senin Olmuyor Bu 1
Ayriyetten Hosta giriş Kayıtlarıyla kanıtlayabildinmi hayır. o zaman benimde bu konuya işim yoktur skype gelirsin beklerim iyi günler.
metin2networkbilisim
Ayriyetten Hosta giriş Kayıtlarıyla kanıtlayabildinmi hayır. o zaman benimde bu konuya işim yoktur skype gelirsin beklerim iyi günler.
metin2networkbilisim
ya git işine benim filesi caldı adam netmarliste calısarak hala kendi filesi sanıyorD öldüm gülmekten ya
Turkmmo Flood Engelleme
ya bi admin ilgilensin artık bıktım valla
Forumda ücretsiz olarak paylaşılan edward filesini paylaşacağım.Forumda paylaşılan bir filesi kullanmam yasakmı arkadaşım böyle sacma işmi olur.Saçmalığın biride şuki ücretsiz paylaşılan files ücretli sattırılıyor sonra o filesi daha paylaşamıyorsun işe bak

Config.cpp dosyasını açarak Orayı açıp
metin2networkbilisim
Forumda ücretsiz olarak paylaşılan edward filesini paylaşacağım.Forumda paylaşılan bir filesi kullanmam yasakmı arkadaşım böyle sacma işmi olur.Saçmalığın biride şuki ücretsiz paylaşılan files ücretli sattırılıyor sonra o filesi daha paylaşamıyorsun işe bak![]()
2 cocuk yan yana hala edward diye avutuyolar kendilerini hacker sanan cocuklar anca netmarliste calısınca çalarsın filesi başka bişey yapmassın harama girin siz işe yaramazlar sizi
Bana Hala Çalarsın diyorsun halbuki çocuksun insanlara suç atmayı
daha benim parmağım olmadan kendi ekibine bağırıp çağırıp suç atmasını iyi biliyosun buda senin karakterini gösteriyor.
netmarlis firması sana gerekli açıklamayı yaptı benim ipilerimle uyuşan bir tane yok o yüzden ben yapmamışım demi ?
daha benim parmağım olmadan kendi ekibine bağırıp çağırıp suç atmasını iyi biliyosun buda senin karakterini gösteriyor.
netmarlis firması sana gerekli açıklamayı yaptı benim ipilerimle uyuşan bir tane yok o yüzden ben yapmamışım demi ?
Bana Hala Çalarsın diyorsun halbuki çocuksun insanlara suç atmayı
netmarlis gereken cevabı verdi 2hafta önce calısıyodun ve cektin işi bıraktın veya bırakmadan allaha haval orası ama caldın işte hala konusmaya devam ediyosun nasıl bi yüzsüzsün sen anlamadım
adamlara bak ya benim filesi calıyolar hala konusuyolar
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)