mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Paylaştığım server filesle ilgili....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bedir5800
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Config.cpp dosyasını açarak Orayı açıp

Bu Frozen Filesidir Yazınca

Alt Yapı Senin Olmuyor Bu 1

Ayriyetten Hosta giriş Kayıtlarıyla kanıtlayabildinmi hayır. o zaman benimde bu konuya işim yoktur skype gelirsin beklerim iyi günler.

metin2networkbilisim

ya git işine benim filesi caldı adam netmarliste calısarak hala kendi filesi sanıyor :DD öldüm gülmekten ya :D

Turkmmo Flood Engelleme

ya bi admin ilgilensin artık bıktım valla

Forumda ücretsiz olarak paylaşılan edward filesini paylaşacağım.Forumda paylaşılan bir filesi kullanmam yasakmı arkadaşım böyle sacma işmi olur.Saçmalığın biride şuki ücretsiz paylaşılan files ücretli sattırılıyor sonra o filesi daha paylaşamıyorsun işe bak :D

Config.cpp dosyasını açarak Orayı açıp

Bu Frozen Filesidir Yazınca

Alt Yapı Senin Olmuyor Bu 1

Ayriyetten Hosta giriş Kayıtlarıyla kanıtlayabildinmi hayır. o zaman benimde bu konuya işim yoktur skype gelirsin beklerim iyi günler.

metin2networkbilisim

Forumda ücretsiz olarak paylaşılan edward filesini paylaşacağım.Forumda paylaşılan bir filesi kullanmam yasakmı arkadaşım böyle sacma işmi olur.Saçmalığın biride şuki ücretsiz paylaşılan files ücretli sattırılıyor sonra o filesi daha paylaşamıyorsun işe bak :D

2 cocuk yan yana hala edward diye avutuyolar kendilerini hacker sanan cocuklar anca netmarliste calısınca çalarsın filesi başka bişey yapmassın harama girin siz işe yaramazlar sizi

Bana Hala Çalarsın diyorsun halbuki çocuksun insanlara suç atmayı

daha benim parmağım olmadan kendi ekibine bağırıp çağırıp suç atmasını iyi biliyosun buda senin karakterini gösteriyor.

netmarlis firması sana gerekli açıklamayı yaptı benim ipilerimle uyuşan bir tane yok o yüzden ben yapmamışım demi ?

Bana Hala Çalarsın diyorsun halbuki çocuksun insanlara suç atmayı

daha benim parmağım olmadan kendi ekibine bağırıp çağırıp suç atmasını iyi biliyosun buda senin karakterini gösteriyor.

netmarlis firması sana gerekli açıklamayı yaptı benim ipilerimle uyuşan bir tane yok o yüzden ben yapmamışım demi ?

netmarlis gereken cevabı verdi 2hafta önce calısıyodun ve cektin işi bıraktın veya bırakmadan allaha haval orası ama caldın işte hala konusmaya devam ediyosun nasıl bi yüzsüzsün sen anlamadım

adamlara bak ya benim filesi calıyolar hala konusuyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri