mavzermete 1
mavzermete
Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Hikaye Ekle

Paylaştığım server filesle ilgili....

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bedir5800
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Israrla Konum Kapatılıyor Anlamış Değilim.Bir Çıkar İşimi Söz Konusu Anlıyamadım.

Ücretsiz Paylaşılmış Bir Filesi Adam Ücretli Satmasına İzin Veriyorsunuz.Aynı Alt Yapılı Filesi Ücretsiz Benim Paylaşmama İzin Vermiyorsunuz.İlk Gören Kapar Mantıgımı Var ? O zaman biri files paylaşşın hemen alıp ücretliye koyum kimse geliştirip edemesin böyle işmi olur.

Ücretsiz filesi ücretli olarak satmasına izin verdiginiz link:http://www.turkmmo.com/ucretli-file...-davosmt2-bol-donusumlu-tek-files-1300-a.html

benim paylastıgım konulara bakın etcler farklı zırhlar silahlar sistemler farklı hangi hakla kapatılıyor detaylı bir açıklama istiyorum.

Ücretsiz paylaşılan files = http://www.turkmmo.com/metin2-serve...erver-files-official-sistemler-edwardmt2.html

Hayatımda ilk defa kapatılan konuya sebeb belirtilmiyor çünkü sebebini bilmiyorsunuz çünkü kapatılması gerekmiyor.
@AsiLZade0212; @Pelin Melek Aslan; @darknight;

ve sunuda belirtiyorum forumda maxmi alt yapı onlarca degisik cesitte yapılmıs files var ücretlide var bunlar niye kapatılmıyor edward alt yapısını kullanmak sucmu oldu ?

Son düzenleme:
Edward alt yapı server files paylaşıyorum uzatmazsan sevinirim edward degil diyorsun ben bu alt yapının edward oldugunu her türlü kanıtlarım.Uzatmanın anlamı yok

ya git işine benim filesi caldı adam netmarliste calısarak hala kendi filesi sanıyor :DD öldüm gülmekten ya :D

Turkmmo Flood Engelleme

ya bi admin ilgilensin artık bıktım valla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri