- Konular
- 33
- Çözüm
- 1
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 84
- MmoLira
- 171
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Oyunu Kurmam bu senin Sorunun Degil ve bizden kımsede oyunda reklam yapmadı Bir arkadas Yapmıs evet az önce görüştüm Kalkıpta tüm lonca reklam yaptı falan diye Konusma bana sımdıye kadar Ne sohbet cezası nede banned gelmedi Lafını bil Öyle konus Senin Oyunun Sende kalsın Herkes Biliyorki Elym2 Basında Shorty Olduktan sonra Elym2 Ayakta kalmaz Senin Oynunu Oynayan kısılerde Oyunun Turkmmo Baglı oldugundan Diger Serverler Sezonluk Server ama Elym2 Her zaman acık O yüzden Emek veriyorlar Oynuyorlar Sen yaklasık 130 level olanlar Hepsını Banladın Serverde Adam bırakmadın Senden büyügüm Sana tavsiye Türkay Gir 6 Yıl emek ver Sonra Admin Kapatsın Hesabını Göreyim Seni
Elimde Olsa seni Mahkemeye veririm de Malesef Yurt dısındayım
Ama izmir Gelip Seni Bir Ziyaret Edecegim. ( Bir Lonca Başkanı Daima Lonca üyelerini Savunmakla Görevldir )
Ecrilay
BaronMURAT
@Shorty; @admin;
Elimde Olsa seni Mahkemeye veririm de Malesef Yurt dısındayımAma izmir Gelip Seni Bir Ziyaret Edecegim. ( Bir Lonca Başkanı Daima Lonca üyelerini Savunmakla Görevldir )
Ecrilay
BaronMURAT
@Shorty; @admin;
Moderatör tarafında düzenlendi:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Oyunu Kurmam bu senin Sorunun Degil ve bizden kımsede oyunda reklam yapmadı Bir arkadas Yapmıs evet az önce görüştüm Kalkıpta tüm lonca reklam yaptı falan diye Konusma bana sımdıye kadar Ne sohbet cezası nede banned gelmedi Lafını bil Öyle konus Senin Oyunun Sende kalsın Herkes Biliyorki Elym2 Basında Shorty Olduktan sonra Elym2 Ayakta kalmaz Senin Oynunu Oynayan kısılerde Oyunun Turkmmo Baglı oldugundan Diger Serverler Sezonluk Server ama Elym2 Her zaman acık O yüzden Emek veriyorlar Oynuyorlar Sen yaklasık 130 level olanlar Hepsını Banladın Serverde Adam bırakmadın Senden büyügüm Sana tavsiye Türkay Gir 6 Yıl emek ver Sonra Admin Kapatsın Hesabını Göreyim SeniElimde Olsa seni Mahkemeye veririm de Malesef Yurt dısındayım
Ama izmir Gelip Seni Bir Ziyaret Edecegim. ( Bir Lonca Başkanı Daima Lonca üyelerini Savunmakla Görevldir )
Ecrilay
BaronMURAT
@Öğeyi görmek için üye olmalısınız.; @Öğeyi görmek için üye olmalısınız.;
HESAPLARIN BANI A-Ç-I-L-M-A-Y-A-C-A-K
Adam gibi oyununuzu oynasaydınız şuan hala oynuyor olurdunuz. Efsun botları, forumdan hakaretler, başka serverların reklamı vs. Bu kadar şeyin üstüne insanın yüzü kızarır biraz.
Ayrıca, İzmir`e buyur gel en güzel şekilde ağırlarız merak etme
- Konular
- 8
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 11 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 22
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Benim anlamadığım bu kadar tehdit edip ne olmasını bekliyorsun ben sana açık açık söyleyeyim sizin çarlarınızın açılma şansı varsa bile şu 2 konu sonrasında o şans kalmadı. Madem lonca üyelerini savunuyorsun suçları ortada cezasınıda aldınız.Oyunu Kurmam bu senin Sorunun Degil ve bizden kımsede oyunda reklam yapmadı Bir arkadas Yapmıs evet az önce görüştüm Kalkıpta tüm lonca reklam yaptı falan diye Konusma bana sımdıye kadar Ne sohbet cezası nede banned gelmedi Lafını bil Öyle konus Senin Oyunun Sende kalsın Herkes Biliyorki Elym2 Basında Shorty Olduktan sonra Elym2 Ayakta kalmaz Senin Oynunu Oynayan kısılerde Oyunun Turkmmo Baglı oldugundan Diger Serverler Sezonluk Server ama Elym2 Her zaman acık O yüzden Emek veriyorlar Oynuyorlar Sen yaklasık 130 level olanlar Hepsını Banladın Serverde Adam bırakmadın Senden büyügüm Sana tavsiye Türkay Gir 6 Yıl emek ver Sonra Admin Kapatsın Hesabını Göreyim SeniElimde Olsa seni Mahkemeye veririm de Malesef Yurt dısındayım
Ecrilay
BaronMURAT
@Shorty; @admin;
- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,133
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,763,811
- DevLira
- -3
Oyunu Kurmam bu senin Sorunun Degil ve bizden kımsede oyunda reklam yapmadı Bir arkadas Yapmıs evet az önce görüştüm Kalkıpta tüm lonca reklam yaptı falan diye Konusma bana sımdıye kadar Ne sohbet cezası nede banned gelmedi Lafını bil Öyle konus Senin Oyunun Sende kalsın Herkes Biliyorki Elym2 Basında Shorty Olduktan sonra Elym2 Ayakta kalmaz Senin Oynunu Oynayan kısılerde Oyunun Turkmmo Baglı oldugundan Diger Serverler Sezonluk Server ama Elym2 Her zaman acık O yüzden Emek veriyorlar Oynuyorlar Sen yaklasık 130 level olanlar Hepsını Banladın Serverde Adam bırakmadın Senden büyügüm Sana tavsiye Türkay Gir 6 Yıl emek ver Sonra Admin Kapatsın Hesabını Göreyim SeniElimde Olsa seni Mahkemeye veririm de Malesef Yurt dısındayım
Ecrilay
BaronMURAT
@Shorty; @admin;
HESAPLARIN BANI A-Ç-I-L-M-A-Y-A-C-A-K
Adam gibi oyununuzu oynasaydınız şuan hala oynuyor olurdunuz. Efsun botları, forumdan hakaretler, başka serverların reklamı vs. Bu kadar şeyin üstüne insanın yüzü kızarır biraz.
Ayrıca, İzmir`e buyur gel en güzel şekilde ağırlarız merak etme
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...