HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sistem resimlerde görüldüğü gibidir. Sistem bir nevi depocu görevini görür.
Mob kestikten sonra eşyayı isterseniz envanterinize alabilirsiniz, isterseniz depolayabilirsiniz. Depolama hakkınız sınırsızdır. Dilerseniz bir sonraki güncellemede sınırlı hale getirilebilir.
Lua dosyasında göreceksiniz bazı düzenlenmesi gereken yerler var. O bölümleri kendinize göre düzenleyebilirsiniz.
Mob kestikten sonra eşyayı isterseniz envanterinize alabilirsiniz, isterseniz depolayabilirsiniz. Depolama hakkınız sınırsızdır. Dilerseniz bir sonraki güncellemede sınırlı hale getirilebilir.
Lua dosyasında göreceksiniz bazı düzenlenmesi gereken yerler var. O bölümleri kendinize göre düzenleyebilirsiniz.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
TESEKKURLER AMA ANLAMADIM SİSTEMİ:d
Mesela Azrail kestin düşen itemleri envantere almak yerine fazlalık yapmak yerine depolayabilirsin. Dilediğin zamanda depondan alabilirsin veya işine yaramıyorsa depondan silebilirsin.
Sistem resimlerde görüldüğü gibidir. Sistem bir nevi depocu görevini görür.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eline sağlık eşya depolama diyince ben depo dışında ayrı bir yerde tutulan eşyalar diye düşünmüştüm ama sadece arpa ve bar içinmiş. Yine de emeğine sağlık.
Ufak bir öneri itemin ismini değişkene atayıp elle yazmak yerine item_name(vnum) komutunu kullanman daha iyi olur

Eline sağlık eşya depolama diyince ben depo dışında ayrı bir yerde tutulan eşyalar diye düşünmüştüm ama sadece arpa ve bar içinmiş. Yine de emeğine sağlık.
Ufak bir öneri itemin ismini değişkene atayıp elle yazmak yerine item_name(vnum) komutunu kullanman daha iyi olur![]()
Teşekkürler. Artık tüm itemler için depolaması için kodlaması sizden

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...