SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
DEVLOPER 1
DEVLOPER
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
mavzermete 1
mavzermete
darkbey42 1
darkbey42
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
PrimeAC 1
PrimeAC
Hikaye Ekle

[LUA]Eşya Depolama Sistemi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DeadLyEscaPe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Sistem resimlerde görüldüğü gibidir. Sistem bir nevi depocu görevini görür.
Mob kestikten sonra eşyayı isterseniz envanterinize alabilirsiniz, isterseniz depolayabilirsiniz. Depolama hakkınız sınırsızdır. Dilerseniz bir sonraki güncellemede sınırlı hale getirilebilir.
Lua dosyasında göreceksiniz bazı düzenlenmesi gereken yerler var. O bölümleri kendinize göre düzenleyebilirsiniz.

aEkvAd.png

Ybzy9D.png

81pOrd.png

DJn1Ay.png

mLvbD2.png

EJvL0D.png

jnlMDg.png

2ZGdlO.png

B2lndG.png

ZdG6qz.png

DJn1a6.png

mLvbn1.png

EJvLZ8.png

jnlMon.png

2ZGdbj.png

B2lnkv.png

B2ln3g.png

Son düzenleme:
Sistem resimlerde görüldüğü gibidir. Sistem bir nevi depocu görevini görür.
Mob kestikten sonra eşyayı isterseniz envanterinize alabilirsiniz, isterseniz depolayabilirsiniz. Depolama hakkınız sınırsızdır. Dilerseniz bir sonraki güncellemede sınırlı hale getirilebilir.
Lua dosyasında göreceksiniz bazı düzenlenmesi gereken yerler var. O bölümleri kendinize göre düzenleyebilirsiniz.

aEkvAd.png

Ybzy9D.png

81pOrd.png

DJn1Ay.png

mLvbD2.png

EJvL0D.png

jnlMDg.png

2ZGdlO.png

B2lndG.png

ZdG6qz.png

DJn1a6.png

mLvbn1.png

EJvLZ8.png

jnlMon.png

2ZGdbj.png

B2lnkv.png

B2ln3g.png

Eline sağlık eşya depolama diyince ben depo dışında ayrı bir yerde tutulan eşyalar diye düşünmüştüm ama sadece arpa ve bar içinmiş. Yine de emeğine sağlık.

Ufak bir öneri itemin ismini değişkene atayıp elle yazmak yerine item_name(vnum) komutunu kullanman daha iyi olur :)

Eline sağlık eşya depolama diyince ben depo dışında ayrı bir yerde tutulan eşyalar diye düşünmüştüm ama sadece arpa ve bar içinmiş. Yine de emeğine sağlık.

Ufak bir öneri itemin ismini değişkene atayıp elle yazmak yerine item_name(vnum) komutunu kullanman daha iyi olur :)

Teşekkürler. Artık tüm itemler için depolaması için kodlaması sizden :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri