- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 10 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 10
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Selamlar ,
Konuyu Tam Olarak Doğru Yeremi Açtım Bilemedim..
Yanlışım Varsa Düzeltirse Sevinirim..
Metin2 Pvp Server Hakkında Bir Kaç Soru Sormak İstiyorum Müsadeniz Olursa..
Evvela Bilgi Düzeyimi Size Aktarayım..
Ben Php-Mysql Konusunda Uzman Olabilecek Seviyede Olmasam Bile Yazılım Konusunda Bilgi Birikintim Mevcut.
Application Programlama Dili Olarak Java İle Uğraşmaktayım Ayrıca..
Kendime Has 2 Ayrı Serverım Mevcut..
Bu Serverlarımda Centos Yüklü Olup,Çekirdek Linux'a Aittir.
İnternette Metin2 Pvp Server Kurulumları Hakkında 1 Haftadır Yoğun Bir Şekilde Araştırmalar Yapıyorum..
Açıkçası Ele Edilebilecek Tamamen Güvenilir ve Eksiksiz Kaynaklar Bulmak Oldukça Zor Gibi Gördüm.
Haliyle Burada Bu Yöne Bir Konu Açarak Size Sorma Gereği Duydum.
Eminimki Aranızda Oldukça Deneyimli Bireylerde Mevcuttur.
Sorularıma Gelicek Olursam..
1-Genel Olarak FreeBSD İşletim Sistemi Kullanılmış. Peki Ama Neden? Diğer Linux İşletim Sistemleri Bu İşlemleri Yapmak İçin Uygun Değilmi? Örn:Ubuntu,Debian,Centos.. Vs.. Uygun Değilse Neden?
2-Araştırdığım Kadarıyla Files,Pack,Mysql,Web Dosyaları,Game Dosyaları İle Ayrı Ayrı Şekillerde Anlatılmış.
3-Files Dosyaları Üzerinde Ne Tür Değişiklikler Yapılır? Serverın Hangi Dizinine Aktarılır?
4-Pack Dosyaları Üzerinde Ne Tür Değişiklikler Yapılır?Serveramı Aktarılır,Yoksa Oyun Klasörünemi Kalır?
5-Game Dosyaları Üzerinde Ne Tür Değişiklikler Yapılır? Game Dosyaları Serverın Hangi Dizinlerine Aktarılır?
6-Mysql Dosyaları Üzerinde Ne Tür Değişiklikler Yapılır? Database (Veritabanı) otomatik olarak root Kullanıcı izinleriyle yetkilendirilmeyip,Normal Bir Kullanıcı Açılarak Aktarım Sağlansa Olmazmı? Direk Ftp Üzerinden Değilde,Phpmyadmin Üzerinden Yüklenip Kullanıcı İzinleri Ayarlansa Ne Tür Sıkıntılara Sebebiyet Verir?
7-Web Dosyaları Nelerden Oluşur?Üzerinde Ne Tür Değişiklikler Yapılır? Ftp'ye Yüklendikten Sonra Json,Xml Olarakmı Kayıt Çeker? Çünkü Gördüğüm Kadarıyla Web'ten Lwl,Exp Gibi İşlemler Yükseltilip,Azaltığında Hemen İşlem Faaliyete Geçmemekle Beraber Reboot Gerektiren Durumlar Oluyor,Sanırım Burda Cron Job İşlemleriyle Alakalı Bir Durum Gibi Görünüyor. Bu Konuda Fikri Olan Varmı?
8-Pack Olayında Serverinfo.py Dosyalarının Sürekli Anlatıldığını Görüyorum. Peki Ama Bu Serverinfo.py Dosyası Ayarlandıktan Sonra .Exe Dosyasına Nasıl Dönüştürülür? Veya Varolan .exe Dosyasında Üzerindemi İşlem Devam Eder.
Kuracağım Serverin özelliklerine Gelicek Olursak.
Ram:16 Gb
İşlemci:2 x E5-2620 v2 2.1 Ghz
HDD:5X600 GB
SSD:128 GB
TRAFİK:5000 GB Trafik/AY
MBİT:100 Mbit/s Port
LOCASYON:Hollanda
SYSTEM:CENTOS
Özellikler Tamamen Bundan İbaret.
Bu İşi Cidi Olarak Düşündüğümden Ötürü Böyle Bir Yola Girişmiş Bulunmaktayım..
Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler.
Konuyu Tam Olarak Doğru Yeremi Açtım Bilemedim..
Yanlışım Varsa Düzeltirse Sevinirim..
Metin2 Pvp Server Hakkında Bir Kaç Soru Sormak İstiyorum Müsadeniz Olursa..
Evvela Bilgi Düzeyimi Size Aktarayım..
Ben Php-Mysql Konusunda Uzman Olabilecek Seviyede Olmasam Bile Yazılım Konusunda Bilgi Birikintim Mevcut.
Application Programlama Dili Olarak Java İle Uğraşmaktayım Ayrıca..
Kendime Has 2 Ayrı Serverım Mevcut..
Bu Serverlarımda Centos Yüklü Olup,Çekirdek Linux'a Aittir.
İnternette Metin2 Pvp Server Kurulumları Hakkında 1 Haftadır Yoğun Bir Şekilde Araştırmalar Yapıyorum..
Açıkçası Ele Edilebilecek Tamamen Güvenilir ve Eksiksiz Kaynaklar Bulmak Oldukça Zor Gibi Gördüm.
Haliyle Burada Bu Yöne Bir Konu Açarak Size Sorma Gereği Duydum.
Eminimki Aranızda Oldukça Deneyimli Bireylerde Mevcuttur.
Sorularıma Gelicek Olursam..
1-Genel Olarak FreeBSD İşletim Sistemi Kullanılmış. Peki Ama Neden? Diğer Linux İşletim Sistemleri Bu İşlemleri Yapmak İçin Uygun Değilmi? Örn:Ubuntu,Debian,Centos.. Vs.. Uygun Değilse Neden?
2-Araştırdığım Kadarıyla Files,Pack,Mysql,Web Dosyaları,Game Dosyaları İle Ayrı Ayrı Şekillerde Anlatılmış.
3-Files Dosyaları Üzerinde Ne Tür Değişiklikler Yapılır? Serverın Hangi Dizinine Aktarılır?
4-Pack Dosyaları Üzerinde Ne Tür Değişiklikler Yapılır?Serveramı Aktarılır,Yoksa Oyun Klasörünemi Kalır?
5-Game Dosyaları Üzerinde Ne Tür Değişiklikler Yapılır? Game Dosyaları Serverın Hangi Dizinlerine Aktarılır?
6-Mysql Dosyaları Üzerinde Ne Tür Değişiklikler Yapılır? Database (Veritabanı) otomatik olarak root Kullanıcı izinleriyle yetkilendirilmeyip,Normal Bir Kullanıcı Açılarak Aktarım Sağlansa Olmazmı? Direk Ftp Üzerinden Değilde,Phpmyadmin Üzerinden Yüklenip Kullanıcı İzinleri Ayarlansa Ne Tür Sıkıntılara Sebebiyet Verir?
7-Web Dosyaları Nelerden Oluşur?Üzerinde Ne Tür Değişiklikler Yapılır? Ftp'ye Yüklendikten Sonra Json,Xml Olarakmı Kayıt Çeker? Çünkü Gördüğüm Kadarıyla Web'ten Lwl,Exp Gibi İşlemler Yükseltilip,Azaltığında Hemen İşlem Faaliyete Geçmemekle Beraber Reboot Gerektiren Durumlar Oluyor,Sanırım Burda Cron Job İşlemleriyle Alakalı Bir Durum Gibi Görünüyor. Bu Konuda Fikri Olan Varmı?
8-Pack Olayında Serverinfo.py Dosyalarının Sürekli Anlatıldığını Görüyorum. Peki Ama Bu Serverinfo.py Dosyası Ayarlandıktan Sonra .Exe Dosyasına Nasıl Dönüştürülür? Veya Varolan .exe Dosyasında Üzerindemi İşlem Devam Eder.
Kuracağım Serverin özelliklerine Gelicek Olursak.
Ram:16 Gb
İşlemci:2 x E5-2620 v2 2.1 Ghz
HDD:5X600 GB
SSD:128 GB
TRAFİK:5000 GB Trafik/AY
MBİT:100 Mbit/s Port
LOCASYON:Hollanda
SYSTEM:CENTOS
Özellikler Tamamen Bundan İbaret.
Bu İşi Cidi Olarak Düşündüğümden Ötürü Böyle Bir Yola Girişmiş Bulunmaktayım..
Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkürler.