ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
mavzermete 1
mavzermete
M 1
m2referencee
Fethi Polat 1
Fethi Polat
InfernoShade 1
InfernoShade
farkmt2official 1
farkmt2official
romegames 1
romegames
Hikaye Ekle

Merhaba Ben Kuzey.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yin Yang
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 709

Yin Yang

Level 3
TM Üye
Konular
9
Online süresi
4m 27s
Reaksiyon Skoru
12
Altın Konu
0
TM Yaşı
9 Yıl 10 Ay 29 Gün
Başarım Puanı
44
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

[FONT=&amp]Adınız: [/FONT]Kuzey
[FONT=&amp]Yaşınız : [/FONT][FONT=&amp]19[/FONT]
[FONT=&amp]Nereli olduğunuz: [/FONT]France
[FONT=&amp]Hangi takımlı olduğunuz: Beşiktaş[/FONT]
[FONT=&amp]Forumu nereden bulduğunuz: [/FONT][FONT=&amp]G[/FONT][FONT=&amp]o[/FONT][FONT=&amp]o[/FONT][FONT=&amp]g[/FONT][FONT=&amp]l[/FONT][FONT=&amp]e[/FONT]

[FONT=&amp]Forumu beğenip beğenmediğiniz: [/FONT][FONT=&amp]Forum Güzel, İçerisi Şampiyonlar Ligi Gibi[/FONT][FONT=&amp]
[/FONT]
[FONT=&amp]Foruma Neden Geldiniz : [/FONT]
[FONT=&amp]Forumda birçok bilgi edinebileceğimi düşündüm ve kayıt olmalıyım dedim.

[/FONT]
[FONT=&amp]Kendim Hakkımda
↓↓
[/FONT]
[FONT=&amp]Yaşım Yukarda Yazıyor.[/FONT][FONT=&amp]
[/FONT]
[FONT=&amp]Günüm [/FONT][FONT=&amp]Garsonluk [/FONT][FONT=&amp]ve [/FONT][FONT=&amp]Spor[/FONT][FONT=&amp]Yapmakla [/FONT][FONT=&amp]Geçiyor[/FONT][FONT=&amp]
[/FONT]
[FONT=&amp]1[/FONT][FONT=&amp].[/FONT][FONT=&amp]87 Boy[/FONT][FONT=&amp] || [/FONT][FONT=&amp]81 Kiloyum[/FONT][FONT=&amp]
[/FONT]
[FONT=&amp]Lise [/FONT][FONT=&amp]Mezunuyum[/FONT][FONT=&amp] // > Artık [/FONT][FONT=&amp]Ü[/FONT][FONT=&amp]n[/FONT][FONT=&amp]i[/FONT][FONT=&amp]v[/FONT][FONT=&amp]e[/FONT][FONT=&amp]r[/FONT][FONT=&amp]S[/FONT][FONT=&amp]i[/FONT][FONT=&amp]t[/FONT][FONT=&amp]e[/FONT][FONT=&amp]l[/FONT][FONT=&amp]i
[/FONT]
[FONT=&amp]Yamaha [/FONT][FONT=&amp]R6 [/FONT][FONT=&amp]Motorum[/FONT][FONT=&amp]Var[/FONT][FONT=&amp] // ([/FONT][FONT=&amp]Kazasız [/FONT][FONT=&amp]Belasız [/FONT][FONT=&amp]Çok [/FONT][FONT=&amp]Şükür[/FONT][FONT=&amp])
[/FONT]
[FONT=&amp]Fransa[/FONT][FONT=&amp]'[/FONT][FONT=&amp]da [/FONT][FONT=&amp]Doğdum[/FONT][FONT=&amp] // [/FONT][FONT=&amp]İzmir[/FONT][FONT=&amp]'[/FONT][FONT=&amp]de [/FONT][FONT=&amp]Yaşıyorum
[/FONT]
[FONT=&amp]Dil Öğrencisiyim[/FONT][FONT=&amp]
[/FONT]
[FONT=&amp]Bildiğim Diller;[/FONT][FONT=&amp]([/FONT][FONT=&amp]Fransızca[/FONT][FONT=&amp],[/FONT][FONT=&amp]İspanyolca[/FONT][FONT=&amp],[/FONT][FONT=&amp]Türkçe[/FONT][FONT=&amp],[/FONT][FONT=&amp]İngilizce[/FONT][FONT=&amp],[/FONT][FONT=&amp]Almanca[/FONT]
[FONT=&amp])
Genel Olarak Suskun ve İçine kapanık birisi olsam da kalbim yumuşaktır :). Çok duygusalımdır,Renkleri Severim Anladığınız üzere :) Bu kadar benden Sizlerle Tanışmak Beni Memnun Edicek .

[/FONT]

Son düzenleme:
Hoşgeldiniz.

Hoş geldiniz.

Hoş geldiniz.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri