Fethi Polat 1
Fethi Polat
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Nedved35 1
Nedved35
Hikaye Ekle

Metin2 WMCP Yönetim Paneli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan webmeric
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 208
  • Görüntüleme Görüntüleme 34K

Yeni Güncelleme ile Admin Paneli Teması Değişsin mi ?

• Değişsin

• Değişmesin

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Merhaba arkadaşlar.

Açığı güncelledim. Ve açık hakkında bir açıklama yapmak istiyorum

Öncelikle wmcp ye 3 ay emek verdim . Tek başıma kodlama yaptığım için bazı yerleri gözden kaçırmış olabilirim ama şundan emin olmanızı istiyorum her dosyayı yayınlamadan önce tek tek kontrol ettim ve admin giriş dosyasının farkına vardım taa aylar önce sorunun cevabı şu idi ; tırnakları addslashes ile parçalayarak javascript ile sql sorgusuna ek sorgu eklemenin önüne geçmek ve ben bunu yapmıştım. Bilgisayarımı kardeşim ile ben kullanıyorum kardeşim aşırı fazla oyun oynar ve yükledği oyunlar bilgisayarda reklam virüsü çıkarttı ve bende format atma gereği duydum. Format attıktan sonra dalgınlığıma gelip eski dosyayı tekrar atmışım, ve güncelleme yaptım demişim sizlere, bundan 2 ay önce heralde bu olay , geriye dönüp bakabilirsiniz

Benim tek önceliğim "Kullanıcının güvenliği". Siz bana açık var şurayı bir incelermisin der iseniz ben bıkmadan usanmadan orayı incelerim güvenliğiniz için. Ama "WMCP panelini sakın kullanmayın" der iseniz işler değişir. Şakacı ve güler yüzlü olacağım yere sinirli ve agresif olurum.

Açık kapanmıştır dalgınlığım için herkesten özür dilerim linkler güncellendi..

Turkmmo Flood Engelleme

artı olarak şunuda eklemek istiyorum açığı kapattık fakat piyasa kendisini heçkır zannedenlerle kaynıyor siz genede her ihtimale karşı WM_admin klasörünün ismini istediginiz şekilde değiştirin herhangi bir sorun olmayacaktır.

Merhaba arkadaşlar.

Açığı güncelledim. Ve açık hakkında bir açıklama yapmak istiyorum

Öncelikle wmcp ye 3 ay emek verdim . Tek başıma kodlama yaptığım için bazı yerleri gözden kaçırmış olabilirim ama şundan emin olmanızı istiyorum her dosyayı yayınlamadan önce tek tek kontrol ettim ve admin giriş dosyasının farkına vardım taa aylar önce sorunun cevabı şu idi ; tırnakları addslashes ile parçalayarak javascript ile sql sorgusuna ek sorgu eklemenin önüne geçmek ve ben bunu yapmıştım. Bilgisayarımı kardeşim ile ben kullanıyorum kardeşim aşırı fazla oyun oynar ve yükledği oyunlar bilgisayarda reklam virüsü çıkarttı ve bende format atma gereği duydum. Format attıktan sonra dalgınlığıma gelip eski dosyayı tekrar atmışım, ve güncelleme yaptım demişim sizlere, bundan 2 ay önce heralde bu olay , geriye dönüp bakabilirsiniz

Benim tek önceliğim "Kullanıcının güvenliği". Siz bana açık var şurayı bir incelermisin der iseniz ben bıkmadan usanmadan orayı incelerim güvenliğiniz için. Ama "WMCP panelini sakın kullanmayın" der iseniz işler değişir. Şakacı ve güler yüzlü olacağım yere sinirli ve agresif olurum.

Açık kapanmıştır dalgınlığım için herkesten özür dilerim linkler güncellendi..

Turkmmo Flood Engelleme

artı olarak şunuda eklemek istiyorum açığı kapattık fakat piyasa kendisini heçkır zannedenlerle kaynıyor siz genede her ihtimale karşı WM_admin klasörünün ismini istediginiz şekilde değiştirin herhangi bir sorun olmayacaktır.
Tskler bi sorun daha vardı ornegin hostingere kurdum ertesi gun sitrye girince sitede hiçbirşey olmuyordu bis site aciliyordu bembeyaz sorun ne ile alakalı

aranızda nesne market olan varmı şimdikiler server sahipleri evsun beriliyor oyuncu onu alıyor...beni istediğim mt2 site online marketiti oyuncu istediği evsun getiri alıcak

Turkmmo Flood Engelleme

öyle bir panel varsa rica etsem atarsanaız sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri