Can Öcalan 1
Can Öcalan
mavzermete 1
mavzermete
farkmt2official 1
farkmt2official
Sevdamsın 1
Sevdamsın
Hikaye Ekle

Metin2 WMCP Yönetim Paneli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan webmeric
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 208
  • Görüntüleme Görüntüleme 34K

Yeni Güncelleme ile Admin Paneli Teması Değişsin mi ?

• Değişsin

• Değişmesin

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

sql açıgı varmıs wmcpde dogrumu öyle paylaşımda bulundu biri

yaptığım şeyi hazmedemeyen insanlar turkmmoda konu açmaya kadar getirdiler bu işi :) ben gene cevabımı vericem 3 aylık emeğimi 3 5 haddini bilmez insanlara yedirecek değilim
Merhaba millet!

WMCP panelinde SQL inj. açığı mevcut. Kullanmayın, emekleriniz boşa gitmesin.
(Bugün rastgele keşfettim)

SQL injection açığını, php pdoyu getirerek kapattı. Sen heralde ilk çıktığındaki (1995) yıllarında kaldın ki SQL injection açığı diyorsun. Pdo ile mysqli veritabanı sınıfları arasındaki farkı bir araştır. Sonra kanıtlı çamur at ki bende sana şakalı ve güler yüzlü cevap vereyim. Şunuda belirtmek isterim eğer gerçekten açık olursa ve bana bildirilirse ben açığı ister 1 ay sürsün ister 1 yıl sürsün gene kapatırım. Şunuda belirtmek isterim "Kullanmayın, emekleriniz boşa gitmesin." Buradaki sözün bir kuyruk acısı olduğunu anlayabilirsiniz. Kimdir necidir bilmiyorum veya daha önce bir geçmişimiz oldu ve ben bilmiyorum.
@Brodonge;

Mhms sistemine gire tasarlanmış bi admin paneli zaten gecen mhms de SQL açığını olduğunu söylemişlerdi bundada olması normal :)
@ReisiCengiz; Seni konuma davet ediyorum , gelen önerileri ve skypeye çağırdıklarımı dikkatli gene incelemeni ve okumanı istiyorum. WMCP yönetim paneli metin2 server sahiplerinin önerilerine göre şekillendi. "Mhms" sistemine göre değil :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
@mmo;

facebookta açık vardır sakın ama sakın o sosyal medyayı kullanmayın sonra kişisel bilgileriniz başkalarının eline geçer.

desem , inanıp kullanmamak size kalmış. ben bana belirtilen açıkları kapattım şu an bir açık yok gibi görünüyor.

açıklar markette efsunların aynı gelmesi idi sadece o açığıda söyleyen arkadaşa çok iyi davrandım ve şu an her şeyine yardım ediyorum. bana gerçek kanıtlarla gelen herkese her zaman iyi davranmışımdır bu şekil çamur atan kişilere aldırış etmeyin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba arkadaşlar.

şu an bir arkadaşın yardımı ile açığı çözdük. bunun sorunu ise bilgisayara format atmamdan dolayı kaynaklanıyor. en son yaptıgım dosyayı atcakken yanlışkla hiç güncelleme yapmadığım dosyayı tekrar atmışım. yani hiç bir değişiklik yapmadan güncellendi diye dosyaların linkini değiştirmişim. açık kapatılıp sizlere söylencektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri