Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
@lordsas;
istediğiniz şeyler çok saçma yanlış anlamayın. her şeyi panelin yapmasını beklemeyin. index dediğiniz nedir ki 1 sayfalık şey açıp siz kendi serverınıza göre editleyin. bir sürü index var hepsi değişik tarzda 1 tane indexte bir özellik var diye o özelliği panele eklememi beklemeyin. temaya göre yazının fontunu değişmesi vs temada kendiniz yapcaksınız css ile.. onun haricinde panele ekliyorum ben ekliyeceğimi çok öneriler geldi.
istediğiniz şeyler çok saçma yanlış anlamayın. her şeyi panelin yapmasını beklemeyin. index dediğiniz nedir ki 1 sayfalık şey açıp siz kendi serverınıza göre editleyin. bir sürü index var hepsi değişik tarzda 1 tane indexte bir özellik var diye o özelliği panele eklememi beklemeyin. temaya göre yazının fontunu değişmesi vs temada kendiniz yapcaksınız css ile.. onun haricinde panele ekliyorum ben ekliyeceğimi çok öneriler geldi.
Moderatör tarafında düzenlendi:
teşekkür ederim ben sadece kullanıcıların kolaylığı için söyledim.@lordsas;
ne kadar çok sistem o kadar güzel malesef çoğu kişi bir index eklemeyi veya düzenlemeyi bilmiyor sıkıntı değil ben kendimde eklerim onları verdiğiniz yönetim paneline

dedikerini okudum mantıklı kardeşim devam etteşekkür ederim ben sadece kullanıcıların kolaylığı için söyledim.
ne kadar çok sistem o kadar güzel malesef çoğu kişi bir index eklemeyi veya düzenlemeyi bilmiyor sıkıntı değil ben kendimde eklerim onları verdiğiniz yönetim paneline![]()
ilerisini düşünüyorum kardeşim şimdi ben admin panele ihtiyaç falan duymam ama bazı veletler daha servere item eklemeyi bilmiyor sen kalkmış index eklemesini bekliyorsun napıcan her şey öyle basit olmuyor.dedikerini okudum mantıklı kardeşim devam et
ha velet derken kusra bakmayın malesef 20 30 yaşlarında insanlar o velet dediğim küçüklerimizden bile beceriksiz

kusra bakmayın tekrardan gerçekler acıdır

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)