Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
çok iyi başarılar
@webmeric; kardeşim yan panelden Serverler/sitem/düzenle diyorum. fakat ayarları kaydet dediğimde * yerler boş bırakılamaz diyor boş yer yok nerde hata var acaba.
Turkmmo Flood Engelleme
Turkmmo Flood Engelleme
tmm sorunu çözdüm hata port 0 olarak kaydediyormuş normalde 3306 kaydetmesi gerekirdi. kurulumda.@webmeric; kardeşim yan panelden Serverler/sitem/düzenle diyorum. fakat ayarları kaydet dediğimde * yerler boş bırakılamaz diyor boş yer yok nerde hata var acaba.
Moderatör tarafında düzenlendi:
@webmeric; paneli yeni test etmekteydim ki hemen hatalar önüme hop diye geldi valla
market panelindeki
facebook , instagram ve twitter linklerini admin panelinden düzenlemeyi ekle 5 dk lık bir iş olcaktır senin için.
ayrıca markette webmeric diye yazı var sol üstte onu metin2 serverin ismini çeksin oraya.
birde market sekmesi üstünde webmeric market demo yerine "server ismi - market" yazsa daha güzel olur.
Nesne market itemleri eklendi gibi markette geçen duyurularıda yine admin panelden market bölümünden ayarlansa güzel olur.
yani market link ve yazı ayarlarınıda eklersin çok iyi olacak.
ayrıca neden şu marketi sistemle birleştirmiyorsun.
ve son olarak benim istediğim sunucu yönetimi gelmemiş
:smile:
başka bir şey görürsem yazarım
market panelindeki
facebook , instagram ve twitter linklerini admin panelinden düzenlemeyi ekle 5 dk lık bir iş olcaktır senin için.
ayrıca markette webmeric diye yazı var sol üstte onu metin2 serverin ismini çeksin oraya.
birde market sekmesi üstünde webmeric market demo yerine "server ismi - market" yazsa daha güzel olur.
Nesne market itemleri eklendi gibi markette geçen duyurularıda yine admin panelden market bölümünden ayarlansa güzel olur.
yani market link ve yazı ayarlarınıda eklersin çok iyi olacak.
ayrıca neden şu marketi sistemle birleştirmiyorsun.
ve son olarak benim istediğim sunucu yönetimi gelmemiş

:smile:
başka bir şey görürsem yazarım

@webmeric;
yeni isteklerle geliyorum.
market yönetim menüsüne eklemeni istediklerimi yazdım
İndex yönetim menüsü eklemelisin admin paneline
index yönetim panelinde
indexde yazı yazılabilecek yerlere yazı yönlendirsin.yazılar kayma seçeneği olsun aşağıya yukarı vs sen karar ver
indexde server ismini çeksin güzel bir fontla eklenebilir font ve stili temaya göre değişsin.
indexe video eklenebilme veya değişen resimler veya tek resim ekleme gelsin.
indexe tanıtım linki eklensin.
Ayrıca Tanıtım, Hakkında veya Bilgi köşesi gibi bir sayfası olsun
admin yönetimine o sayfayı düzenleme eklensin.
ayrıca tanıtım tema değişebilsin.
temaya göre yazı fontu vs değişsin.
ayrıca tanıtım bölümündeki yazıları ve resimleri admin panelinden düzenleye bilelim.sayfa ekle tarzı ama resim veya video eklemede bulunsun.
ayrıca sayfa ekleme kısmınada resim video eklemeyi ekle
şimdilik bu kadar gelecek sefer daha çok şey isteyebilirim.

yeni isteklerle geliyorum.
market yönetim menüsüne eklemeni istediklerimi yazdım
İndex yönetim menüsü eklemelisin admin paneline
index yönetim panelinde
indexde yazı yazılabilecek yerlere yazı yönlendirsin.yazılar kayma seçeneği olsun aşağıya yukarı vs sen karar ver
indexde server ismini çeksin güzel bir fontla eklenebilir font ve stili temaya göre değişsin.
indexe video eklenebilme veya değişen resimler veya tek resim ekleme gelsin.
indexe tanıtım linki eklensin.
Ayrıca Tanıtım, Hakkında veya Bilgi köşesi gibi bir sayfası olsun
admin yönetimine o sayfayı düzenleme eklensin.
ayrıca tanıtım tema değişebilsin.
temaya göre yazı fontu vs değişsin.
ayrıca tanıtım bölümündeki yazıları ve resimleri admin panelinden düzenleye bilelim.sayfa ekle tarzı ama resim veya video eklemede bulunsun.
ayrıca sayfa ekleme kısmınada resim video eklemeyi ekle
şimdilik bu kadar gelecek sefer daha çok şey isteyebilirim.

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)