InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

bilişim arıyorum !!!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hero7turk58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 274

hero7turk58

Level 3
TM Üye
Konular
9
Reaksiyon Skoru
3
Altın Konu
0
TM Yaşı
16 Yıl 6 Ay 14 Gün
Başarım Puanı
84
MmoLira
68
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

öncelikle isteğim şudur ki daha önce satın aldığım yerlerde (isim vermiyeyim ) itemler istedeğim gibi değildi . gün ışığı bıcak m.e.k s.e.k baron kılıcı gibi bunların sorunsuz olmasını istiyorum :)

files tarzıda 1 level başlangıc 120 bitiş skillerin p olması kasılmanın pek zor olmaması pek bişeyde istemiyorum aslında itemler sorunsuz olsun yeter :) böyle filesi olan varsa iletişeme gecerse sevinirim :)

BuyukHosting kesinlikle, öneriyorum işlerinde çok baarılı bir sıkıntı yaşamazsın :)

öncelikle isteğim şudur ki daha önce satın aldığım yerlerde (isim vermiyeyim ) itemler istedeğim gibi değildi . gün ışığı bıcak m.e.k s.e.k baron kılıcı gibi bunların sorunsuz olmasını istiyorum :)

files tarzıda 1 level başlangıc 120 bitiş skillerin p olması kasılmanın pek zor olmaması pek bişeyde istemiyorum aslında itemler sorunsuz olsun yeter :) böyle filesi olan varsa iletişeme gecerse sevinirim :)
Merhabalar
Tüm isteklerinizi karşlıyor durumdayız efendim
Website: www.alansoft.net
Skype: alansoftnet ( Detaylı bir görüşme için lütfen skype adresimizi ekleyin )
Tanıtım konumuz: http://www.turkmmo.com/metin2-vps-d...et-hatasiz-filesler-com-and.html#post19182816

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri