Bvural41 1
Bvural41
kralhakan2009 1
kralhakan2009
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
B 1
berione65
sen272 1
sen272
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Elimden Alınan Hesaplarım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DingidiDingidi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 331
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DingidiDingidi

Level 2
Üye
Konular
18
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
12 Yıl 5 Ay 6 Gün
Başarım Puanı
37
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Cumleten selamun aleykum. Sorunumu çözmek , yetkililere ulaşmak için bir çok yol denedim hiçbiri etkili olmadı . Son çare olarak konuyu buraya taşıyorum.
Benim sorunum şu . Bundan 2-2.5 sene önce hesaplarıma giriş yapabilen kullanıcı adı şifremi bilen o zamanlar güvendiğim bir arkadaşım bir hırsızlık olayına karışıyor. bunun üzerine kendi hesaplarının yanında şahsıma ait olan bütün hesaplar da tespit edilip , şifre ve e mail adresleri 'Shorty' tarafından değiştiriliyor (hesaplar kapatıldı mı fikrim yok) . arkadaşlar bilmiyorum beni taniyormusunuz 7 yıllık oyuncuyum nickim WaLLaNCeSuRa ' idi. oyunda hatrısayılır bir zenginliğim vardı. Sahip olduğum her şey elimden alındı. O zamanlar önümde üniversite sınavı olduğu ve oyuna vakit ayıramayacağım için konunun üstüne düşmeyip peşini bıraktım. 7 Adet hesabım elimden alınmıştır. Bu olayların üzerinden 2-2.5 sene gibi bir zaman geçmiştir. Ben buraya ekibim ile beraber güzel bir dönüş yapmak , gerek Sura 1vs1 leri gerek lonca savaşları yaparak rekabet ortamı yaratmak , oyunu canlı tutmak için geldim. Desteğinizi bekliyorum . saygılarım ile Ceyhun - WaLLaNCeSuRa

+1 . dönüş yapıldı denilip diğer konum kapatıldı. yapılan dönüş ban affını beklemelisiniz. 3 senedir kapalı olan hesaplar için suçsuz yere ban yemiş biri için hala bekle deniliyor. oyunda rekabete geldik fakat yönetim bizle ilgilenmiyor. ban affı diyor fakat 3 sene oldu. diyecek bir şey yok . değiştirdiğiniz hesaplarımın açılmasının size veya hiçkimseye bir zararı yok. bu benim hakkım . gereğinin yapılmasını arz ediyorum

Bu ban affını açsa yönetim bir sürü kişi oyuna gelicek ve oyun canlılık kazanıcak bizimle açık açık konuşulmuyor. Sebebinide bilmiyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri