- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 1 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
hahahha ferdicik bu videoları youtubede yılalrdr var bu vıdeolar varkende oyundaydım böle hırsızlık olsa oyun ıcı hesaplarım kapatılırdı ne yapsan ne yazsan boş anca kendını ve baskalarını kandırırsın paşam heınızın anlıyorum kuyruk acısı var hele senın 9-7 eline verdım ya ne yapsan boşş :dasdasdas bu arada hırsız yazan arkadaşlar bi insana bişiyi tam olarak bılmeden emın olmadan ıftıra atmayın bu bır oyun otekı tarafda hesabını veremıyeceksınız hırsızlık yapan banların ben 7 yıldır oynuyorum boş lafa gerek yok ferdicik dsadsadsadsa
- Konular
- 97
- Reaksiyon Skoru
- 107
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 5 Ay 19 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
hahahha ferdicik bu videoları youtubede yılalrdr var bu vıdeolar varkende oyundaydım böle hırsızlık olsa oyun ıcı hesaplarım kapatılırdı ne yapsan ne yazsan boş anca kendını ve baskalarını kandırırsın paşam heınızın anlıyorum kuyruk acısı var hele senın 9-7 eline verdım ya ne yapsan boşş :dasdasdas bu arada hırsız yazan arkadaşlar bi insana bişiyi tam olarak bılmeden emın olmadan ıftıra atmayın bu bır oyun otekı tarafda hesabını veremıyeceksınız hırsızlık yapan banların ben 7 yıldır oynuyorum boş lafa gerek yok ferdicik dsadsadsadsa
Laf kalabalığı yapip konuyu çarpıtma oyununu bırak, az empati kur hani senin milete yaptığının aynısı say bu soyulma şeyini ^^
Gülü gülü
- Konular
- 59,189
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,280
- Altın Konu
- 2,398
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 695,207
- DevLira
- 234
Birader youtube sayfasının yarısı senin oyun içi karakterinle dolu , milleti soyup nick değişin şahıs seni senin nasıl biri olduğunu bilen bilir yukarıdaki mesajımdada belirttiğim gibi sunucu bir hırsızdan daha kurtulmuş oldu birde inkar etmeden o videolar olduğu halde oyundaydım diyorsun 7 yıldır oynuyorsun hep nick değiştirerek oynadın bizler neden değişmiyoruz hırsız seni.
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 1 Ay 1 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ferdicik çocuksun senınle muhattap bıle olmak ıstmeıyorum 6 sene bydogix9696 ydım son 1 yıldır jacquenyl ısmım o yuzden bıdı bıdı yapma elbet oyuna geri doneceğim günde olucak ama şimdi deilll sen harıc herkez ıyı oyunlar ılerleyen zamanlarda gorusmek uzere ....
- Konular
- 59,189
- Çözüm
- 109
- Online süresi
- 4mo 16d
- Reaksiyon Skoru
- 14,280
- Altın Konu
- 2,398
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 1,051
- MmoLira
- 695,207
- DevLira
- 234
ferdicik çocuksun senınle muhattap bıle olmak ıstmeıyorum 6 sene bydogix9696 ydım son 1 yıldır jacquenyl ısmım o yuzden bıdı bıdı yapma elbet oyuna geri doneceğim günde olucak ama şimdi deilll sen harıc herkez ıyı oyunlar ılerleyen zamanlarda gorusmek uzere ....
Sen oyunu bırakmadınki geri dönesin daha dün pazar kurmuş oyunu oynuyordun çocuk demişsin yaşım 23 senin kaç? boş boş yorum atma ve tartışma yaratmazsan sevinirim.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)