C 1
chengdu
xranzei 1
xranzei
zendor2 1
zendor2
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Almira2 1
Almira2
romegames 1
romegames
D 1
delimuratt
melankolıa18 1
melankolıa18
shrpnl 1
shrpnl
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Oyunu bırakıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan JacquenyL DoquKan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Konular
5
Reaksiyon Skoru
1
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 1 Ay 1 Gün
Başarım Puanı
12
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Selamun Aleyküm Arkadaşlar themetin2-m2-tr-elym2 olmak üzere hepsınde oynadım tam 6 yıldan fzla suredır oynuyorum kötü zamanlarımızda oldu iyi zamanlarımızda benı sevmeyenlerde oldu sevenler çok iyi arkadaşlık edındım çok iyi ve dostum dıyebılıcegım guvenebılcıeğım arkadaşalrımda vardı onun yanı sıra düşmanlarımda oldu oyunda daha önceki hesabım ByDoqix9696 SONRA isim değiştirdim suanki isimim JacquenyL // TrueLeqenD 2 tane hesabım vardı oyunu neden bırakıyorsun dıyorsanız saten oyun gıdısatı kötüye gidiyordu bı aralar nesne market kapalıydı açıldı zarar ettık toparladık sonra enerjıler dusuruldu yıne toparladım oyunu bırakmıyacakdım fakat kımın yaptıgını bılmedıgım bırı tarafından keylogger yedim savascımda 2000t lik set harici 5 bint para vardı kostumelr fılan cabası tabi oyuna gırdıgımde bomboştu yani yapılabılıcek bişi yok yapanı bılmıyoruz gıdenler geri gelmıyecek onuda bılıyoruz o yuzden oyunu bırakıcam arada sırada gırerım oda muhabbet etmek ıcın yoksa bırdaha başlama gıbı bı nıyetım yok cunku boyle bı oyunda keylogger yapılabılıyorsa ve 6-7 yıldır oynamış 7-8 bint lık hesabı soyulan bırı ıcın ılgılenılmıyorsa boyle bı serverde oynamak akıl işi deil ha güzel bi serverdi ona sene oynadım işten gelıyordum yorgun argın 1-2 saatlık kafa dağıtıom bu benım 1-2 saatimi çalan her kımse hesabımı soyan kişi hakkımı helal etmıyorum bu işin öteki tarafıda var ötekı tarafda gorusuz

Bana düşman olan benı sevmeyenlere hakkım helal olsun benden yana onlar hakkını helal edermı bılmıyorum ..Sevdiğim onca arkadasım onlarada hakkım helal olsun iyi kötü zamanlarımız oldu oyunda 3 senedır benımle beraber olan kardesım dostum Alvastin - MakedonFeeL / Zargos çok iyi insalardınız hakkım helal olsun görüşmek üzere

Oyun NİCKİM : JacquenyL // TrueLeqenD

HESAPLARIM SATILIKTIR : 130 LWL // SURA K.DAL BITIK / A KROLU
130 LWL// SAVASCI / BİYOLOGLAR YAPILMADI / BOŞ HESAP

OYUN İÇİ T ILE SATILIKTIR HERKEZE IYI OYUNLAR ...

En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar

Teşekkürlr Kardeşim ama bu oyunda hiç gereği yapılmadı yıne yapılmaz ticketlere bıle bakmıyorlar keylogger dıe bı program oyuna yayılmış kaç kişi soyuluyor ilgilenen yok benım 7 bint ne olucak çok merak edıyorum
Oyunda gereği yapılmadı diyosunda senin kendi hatanı neden oyun yöneticilerinin hatasıymış gibi gösteriyosun? keyloger dediğin bilgisayarına indirdiğin dosyalar veya aktarılan dosyalar arasına sıkıştırılıyor bunu bilmiyormusun? Şuana kadar hiç kendi hatasıyla soyulana itemlerinin geri verildiğini görmedim seninde bi farkın olmadığına göre ilgilenicek bir durum yok . Eden bulur ,senin hakkındada fazla güzel şeyler duymadım. Soğuk bir su iç , oyunu bırakmanda isabet olmuş hayatında başarılar.
Selamun Aleyküm

Aleyküm selam.

kımın yaptıgını bılmedıgım bırı tarafından keylogger yedim

[FONT=&amp]Efsun botu veya herhangi bir hile indirmeye çalışırken olmuş olabilir.

[/FONT]
bu işin öteki tarafıda var ötekı tarafda gorusuz

YouTube arama bölümüne ByDoqix9696 yazdığımız zaman çok iç açıcı görüntüler çıkmıyor karşımıza.Söylediklerin doğruysa gerçekten karakterlerinde bulunan eşyalar çalındıysa nasıl bir kişiliğe sahip olursan ol benim gözümde mağdursun.Geçmiş olsun.Bunu benden iyi biliyorsunki işi öteki tarafa bırakırsan hakkında hayırlısı olmayacak(Allahu âlem) bu yüzden işi öteki tarafa bırakma emeklerini haksız bir şekilde elde ettiğin insanlarla yüzleş.Başına gelen bu durum neticesinde emeklerini haksız bir şekilde elde ettiğin insanların düştüğü durumu anlamışsındır diye umuyorum bunun sonucu olarak da yaptıklarından pişman olur kendini toparlarsın inşallah.

Hesapları kapatılan bazı oyuncuların yaptığı gibi umarım sen de gedikli oyuncuların karakterlerinin isimlerine benzer karakterler açarak insanları kandırmaya çalışmazsın.Hakkında hayırlısı olması dileğimle elveda.
gecmıs olsun.hayatında basarılar.umarım gereken yapılır

Teşekkürlr Kardeşim ama bu oyunda hiç gereği yapılmadı yıne yapılmaz ticketlere bıle bakmıyorlar keylogger dıe bı program oyuna yayılmış kaç kişi soyuluyor ilgilenen yok benım 7 bint ne olucak çok merak edıyorum

Oyunda gereği yapılmadı diyosunda senin kendi hatanı neden oyun yöneticilerinin hatasıymış gibi gösteriyosun? keyloger dediğin bilgisayarına indirdiğin dosyalar veya aktarılan dosyalar arasına sıkıştırılıyor bunu bilmiyormusun? Şuana kadar hiç kendi hatasıyla soyulana itemlerinin geri verildiğini görmedim seninde bi farkın olmadığına göre ilgilenicek bir durum yok . Eden bulur ,senin hakkındada fazla güzel şeyler duymadım. Soğuk bir su iç , oyunu bırakmanda isabet olmuş hayatında başarılar.

Yolun acık olsun hayatında basarılar birader :cool:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri