farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Scarlet 1
Scarlet
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
bencemal 1
bencemal
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Metin2 Merkezim Şikayet !!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RookieMetin2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Öncelikle selamun aleyküm bu metin2merkezim adlı bilişimden 07.07.2016 tarihinde [ 8GB ] Sunucu aldım
suanda ayın 12 si ne site ne panel teslim edildi iletişim numaralarından ulaşamıyorum numaraları kapatmışlar böyle bir numara yok diyor skype den ulaşıyorum cıkış yaptılar cevap vermiyorlar siteleri kapandı ( www.metin2merkezim.com )

KANITLARIM.

SERVER ALIM 90 TL 8 GB SUNUCU :

FOTODA GÖRECEKSİNİZ 90 TL YE 8 GB YAZIYOR AMA : http://i.hizliresim.com/1dbQE1.png

AMA BANA VERİLEN SERVER 1 GB BUDA KANITI : http://i.hizliresim.com/EJLaOn.png

+ OLARAK KORUMA SİSTEMİ VE ÖZEL FİLES İÇİN VERDİĞİM PARA :

METİN2MERKEZİM.COM ADLI BİLİŞİM DOLANDIRICIDIR.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geçmiş Olsun Aynı Durum Bendede Mevcut 400 TL PARAMIZI DOLANDIRDILAR FAKAT İsmail Karaoglan Adına Dava Acıldı Bence Sızde Dava Edin Polis Tanıdıgınız varsa

Merhaba,

Öncelikle şunu belirteyim, yasal yollarla hakkını aramak isteyenler arayabilirler dilerlerse skypeden ulaşsınlar vergi levha numarası verelim, onlar için kolaylık olur skypemiz hala açıktır,

Yürek mi yedin diye soranlar olacaktır, hayır yürek felan yemedik fakat firmanın kapandığını bildirdik zaten müşterilerimize, önümüzdeki ayın 01 inde iadeler birer birer müşterilere ulaşılıp yapılacak diye duyuru yaptık ama buna rağmen ısrarcı olup diğer yerlerde hakkını aramaya çalışanlar sadece alacağı ödemeyide kaybetmekle kalmayıp haksız duruma düşüceklerdir, Yapılan ödemelerde açılan sunucular hala açık herkes kontrol edebilir sadece domain kapatıldı ve domain zaten ücretsiz olarak hediye veriliyor,asıl ödemesi yapılan sadece sunucudur ve hala açıklar,

Saygılarımı sunar müşterilerimize sabretmelerini öneririm.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri