ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Guardiola'dan Messi açıklaması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Carissa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 110

Carissa

Administrator
Telefon Numarası Onaylanmış Üye TC Kimlik Numarası Doğrulanmış Üye Turkmmo Discord Nitro Booster
Admin
VIP Üye
Konular
59,189
Çözüm
109
Online süresi
4mo 16d
Reaksiyon Skoru
14,292
Altın Konu
2,398
TM Yaşı
11 Yıl 3 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
1,051
MmoLira
695,273
DevLira
234
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi'nin adının İngiliz ekibiyle anılmasıyla ilgili, "Üzgünüm ama Messi kariyerinin sonuna kadar Barcelona'da kalmak zorunda." dedi.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin yeni sezon formaları, kulübün tesislerinde düzenlenen törenle taraftarlara ve basına tanıtıldı. Görevine 1 Temmuz'dan itibaren resmen başlayan Pep Guardiola, yaklaşık 6 bin taraftarın katıldığı organizasyonda soruları yanıtladı.
Kendisini önce Barcelona'da ardından da Bayern Münih'te geliştirdiğini belirten 45 yaşındaki teknik adam, yeni sezon öncesinde futbolcuları da uyararak, gerek görülürse takımdan gönderilebileceklerini ifade etti.
Guardiola, Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi'nin adının Manchester City ile anılmasıyla ilgili, "Üzgünüm ama Messi kariyerinin sonuna kadar Barcelona'da kalmak zorunda." şeklinde görüş bildirdi.
Taraftarların ortaya konan futboldan memnun kalmalarını hedeflediğini kaydeden Guardiola, "Öncelikle iyi futbolla taraftarları mutlu etmek istiyoruz. Belki sonra kupaları kazanabiliriz. Bunu yalnız yapamam. Futbolculara, teknik heyete ve taraftarlara ihtiyacım var." ifadelerini kullandı.
Futbolcuları tanımak için zamana ihtiyaç duyduğunu dile getiren Guardiola, "Son 2-3 sezonda Manchester City'ye karşı birçok kez mücadele ettim. Sportif direktör Txiki Begiristain ile birçok kez görüştüm. Futbolcuların kalitelerini biliyorum ama bunu bana ve taraftarlara göstermek zorundalar. Hayallerimden biri İngiltere'de oynamaktı, o dönemde olmadı ama şimdi bunu gerçekleştiriyorum." değerlendirmesinde bulundu.
Basının sorularını yanıtlayan Türk asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan da Manchester City'de forma giyecek olmaktan büyük heyecan duyduğunu ve yeni sezonu sabırsızlıkla beklediğini kaydetti.
Kariyerinde ilk kez Almanya dışında forma giyeceğini hatırlatan 25 yaşındaki futbolcu, "Büyük bir kulüpteyim. Guardiola'yı Almanya'dan tanıyorum. Ona karşı mücadele ettiğim için şanslıydım. Dünyanın en iyi teknik direktörlerinden biri. Ben ve takım arkadaşlarım onunla çalışacağımız için şanslıyız." diye konuştu.
İlkay Gündoğan, Alman ekibi Borussia Dortmund'dan 21 milyon sterlin bonservis bedeliyle geçen ay Manchester City'ye transfer olmuştu.

Konu için teşekkür ederim.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri