Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Raul Kiminle Forma Değiştirecek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kill For You
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 154

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Gelsenkirchen-Avrupa Kupaları'nın gelmiş geçmiş en golcü ismi olan İspanyol yıldız Raul Gonzalez, Şampiyonlar Ligi yarı finalinde Manchester ****** ile oynanacak karşılaşma öncesinde ilginç açıklamalarda bulundu.

16 yıllık Real Madrid kariyerinin ardından sezon başında Schalke 04'e transfer olan 33 yaşındaki futbolcu, Alman ekibin Bundesliga ve Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı tüm resmi maçlarda forma giymiş ve toplam 18 kez fileleri havalandırmıştı.

Kulüp tarihinde Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez yarı finale kalarak büyük bir sürpriz gerçekleştiren Schalke, turnuva boyunca evinde oynadığı 5 maçı da kazanarak süper bir performans sergilemişti.

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Salı günü Schalke'nin Manchester ******'ı konuk edeceği maçta, Raul ile Manchester ******'ın 37 yaşındaki Galli yıldızı Ryan Giggs'in harika kariyerleri ise göz kamaştırıyor.

Toplam yaşları 70 olan iki yıldız, Şampiyonlar Ligi'nde ise toplam 176 maçta sahaya çıkmış ve 71'i Raul'dan olmak üzere toplam 76 kez ağları sarsmışlardı. Raul 3 kez, Giggs de 2 kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşadı.

Real Madrid'deki döneminde Manchester ******'a karşı 3 kez forma giyen ve 4 gol kaydeden Raul, bu sezon ise Schalke adına Şampiyonlar Ligi'nde attığı 5 golle büyük katkı yapmıştı.

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Chelsea'yi saf dışı bırakan Manchester ******'da ise, emektar oyuncu Giggs her iki maçta atılan toplam 3 golün de asistine imzasını koyarak klasını konuşturmuştu.

Şampiyonlar Ligi finalinin 28 Mayıs tarihinde oynanacağı Wembley Stadı'na kariyeri boyunca hiç çıkmayan Raul, "Daha önce Bayern'e karşı hiç gol atmamıştım nacak Almanya Kupası'nda bunu başardım. San Siro'ya gittim ve Inter'e gol attım ki, bunu da daha önce hiç yapmamıştım. Daha önce hiç Wembley'de maça çıkmadım ve orası en çok gitmek istediğim stadyumlardan biri" dedi.

Manchester ******'ın 36 yaşındaki futbolcusu Scholes ile 37'lik Giggs'e büyük saygı duyduğunu ifade eden İspanyol yıldız şöyle devam etti:

"Onlara inanılmaz bir hayranlık besliyorum. Ortak yönlerimiz çok ve profesyonelliği seviyoruz. Futbol bizim hayatımız. Onlar harika profesyoneller ve düzenli antrenman yapıp kendilerine iyi bakıyorlar. Giggs'in 37 yaşında hala bu seviyede oynaması inanılmaz bir durum. Maç sonrasında Ryan Giggs ile forma değiştirmeyi çok isterim. O formaya sahip olmak büyük bir onur."

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri