Manwe Work 1
Manwe Work
noisiv 1
noisiv
berkmenoo 1
berkmenoo
mavzermete 1
mavzermete
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Laureano Vs OoKARADAYIoO

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Laureano
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 55
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bilader herhalde gozlerın gormuyor adam kendı gecmıs bır konusunu guncelledı 5-0 kesıldıgı halde gıdıyo kendı kestıgını guncellıyor ben guncelledıkten sonra arkasından bu mu sana batıyor ??

Turkmmo Flood Engelleme

http://www.turkmmo.com/resimler-ve-...rhayaldi-laureano-0-senisevmekbirhayaldi.html

Konu lınkıde bu eger bılmıyosan ogren !!
1rincisi konuşmalarına dikkat et 2ncisi herkez istediği konuyu güncellemekte özgürdür kimse kimseye karışamaz önce sen konuşmalarını düzelt git sende kendi konularını güncelle boş boş konuşma

Burda bos konusan hangımız bellı etme kendı alakan olmayan konulara neden gırıyosun ? madem kı kendı konularımızı guncellıyoruz ? her yerden cıkıyon ? Alakan yok konuyla ? :cool:
1rincisi konuşmalarına dikkat et 2ncisi herkez istediği konuyu güncellemekte özgürdür kimse kimseye karışamaz önce sen konuşmalarını düzelt git sende kendi konularını güncelle boş boş konuşma

Burda bos konusan hangımız bellı etme kendı alakan olmayan konulara neden gırıyosun ? madem kı kendı konularımızı guncellıyoruz ? her yerden cıkıyon ? Alakan yok konu
yla ?
:cool:[/QUOTE
Hakaret ettigin benim arkadasim oldugu icin konuya girdim sen ne ariorsun konuda aglamayami geldin ?

Turkmmo Flood Engelleme

Burda bos konusan hangımız bellı etme kendı alakan olmayan konulara neden gırıyosun ? madem kı kendı konularımızı guncellıyoruz ? her yerden cıkıyon ? Alakan yok konuyla ? :cool:

Bos yorum yapma daha

Ali bizi bilirsin Ağlamayız Ağlatırız Farkında olmadan boş kelımeler kullanıyosun bızede arkadasım dıyodun noldu ? yol alıp gıdınce dusman mı olduk ? ali ?
Burda bos konusan hangımız bellı etme kendı alakan olmayan konulara neden gırıyosun ? madem kı kendı konularımızı guncellıyoruz ? her yerden cıkıyon ? Alakan yok konu
yla ?
:cool:[/QUOTE
Hakaret ettigin benim arkadasim oldugu icin konuya girdim sen ne ariorsun konuda aglamayami geldin ?

Turkmmo Flood Engelleme

Bos yorum yapma daha

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri