HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
1rincisi konuşmalarına dikkat et 2ncisi herkez istediği konuyu güncellemekte özgürdür kimse kimseye karışamaz önce sen konuşmalarını düzelt git sende kendi konularını güncelle boş boş konuşmaBilader herhalde gozlerın gormuyor adam kendı gecmıs bır konusunu guncelledı 5-0 kesıldıgı halde gıdıyo kendı kestıgını guncellıyor ben guncelledıkten sonra arkasından bu mu sana batıyor ??
Turkmmo Flood Engelleme
http://www.turkmmo.com/resimler-ve-...rhayaldi-laureano-0-senisevmekbirhayaldi.html
Konu lınkıde bu eger bılmıyosan ogren !!
Burda bos konusan hangımız bellı etme kendı alakan olmayan konulara neden gırıyosun ? madem kı kendı konularımızı guncellıyoruz ? her yerden cıkıyon ? Alakan yok konuyla ?
1rincisi konuşmalarına dikkat et 2ncisi herkez istediği konuyu güncellemekte özgürdür kimse kimseye karışamaz önce sen konuşmalarını düzelt git sende kendi konularını güncelle boş boş konuşma
Burda bos konusan hangımız bellı etme kendı alakan olmayan konulara neden gırıyosun ? madem kı kendı konularımızı guncellıyoruz ? her yerden cıkıyon ? Alakan yok konu
yla ?[/QUOTE
Hakaret ettigin benim arkadasim oldugu icin konuya girdim sen ne ariorsun konuda aglamayami geldin ?
Turkmmo Flood Engelleme
Burda bos konusan hangımız bellı etme kendı alakan olmayan konulara neden gırıyosun ? madem kı kendı konularımızı guncellıyoruz ? her yerden cıkıyon ? Alakan yok konuyla ?![]()
Bos yorum yapma daha
Ali bizi bilirsin Ağlamayız Ağlatırız Farkında olmadan boş kelımeler kullanıyosun bızede arkadasım dıyodun noldu ? yol alıp gıdınce dusman mı olduk ? ali ?
Burda bos konusan hangımız bellı etme kendı alakan olmayan konulara neden gırıyosun ? madem kı kendı konularımızı guncellıyoruz ? her yerden cıkıyon ? Alakan yok konu
yla ?[/QUOTE
Hakaret ettigin benim arkadasim oldugu icin konuya girdim sen ne ariorsun konuda aglamayami geldin ?
Turkmmo Flood Engelleme
Bos yorum yapma daha
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)