mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Laureano Vs OoKARADAYIoO

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Laureano
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 55
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Duruyorsam Sebebi Var . Susuyorsam Nedeni Var . Herkez Rahat Olsun Herşeyin Bir Zamanı Var...
Benimle Dans Etmeye Kalkışmayın Yürümeye Hasret Kalırsınız...:m08::m08::m08::m08::m08::ka19:

ScouTs Lu ... diğer 5-0 5-0 arena Vslerini unutma :D

Son düzenleme:
adamın konusunda adama nie hakaret ediorsun birde delikanlıyım die geçiniorsun çok vs atmak istiorsan gel benimle at boş boş konuşma burda tebrikler laureano kardeşim

Moderatör tarafında düzenlendi:
SENINDE ADAMLIGINI GORDUK BASKALARININ AARALARINDA DENEME ATTIGI VS YI SANA YOL VERINCE ZORUNA GIDIP FORUMA KOYUYUOSUN BIZ OYLE SEYLER YAPMAYIZ ALİ KAFANI YORMA SEN bi ordasın bı burda yerını bıl ben haddimi bileyim sende yerini bil
adamın konusunda adama nie hakaret ediorsun birde delikanlıyım die geçiniorsun çok vs atmak istiorsan gel benimle at boş boş konuşma burda tebrikler laureano kardeşim

Moderatör tarafında düzenlendi:
SENINDE ADAMLIGINI GORDUK BASKALARININ AARALARINDA DENEME ATTIGI VS YI SANA YOL VERINCE ZORUNA GIDIP FORUMA KOYUYUOSUN BIZ OYLE SEYLER YAPMAYIZ ALİ KAFANI YORMA SEN bi ordasın bı burda yerını bıl ben haddimi bileyim sende yerini bil
Deneme Ws sinde Resim Veya Video Alınmaz Bu 1 2ncisi Resmi Çektiren yada çeken ben değilim buda 2 Ws de yenmekte var yenilmekte ama yenildikten sonra buraya gelip adama hakaret etme delikanlı ol biraz

Bilader herhalde gozlerın gormuyor adam kendı gecmıs bır konusunu guncelledı 5-0 kesıldıgı halde gıdıyo kendı kestıgını guncellıyor ben guncelledıkten sonra arkasından bu mu sana batıyor ??
Deneme Ws sinde Resim Veya Video Alınmaz Bu 1 2ncisi Resmi Çektiren yada çeken ben değilim buda 2 Ws de yenmekte var yenilmekte ama yenildikten sonra buraya gelip adama hakaret etme delikanlı ol biraz

Turkmmo Flood Engelleme

http://www.turkmmo.com/resimler-ve-...rhayaldi-laureano-0-senisevmekbirhayaldi.html

Konu lınkıde bu eger bılmıyosan ogren !!

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)

Geri