Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Arkadaşlar konuyu açtım fakat paylaşırken internet gitti ve içerik silindi bilgisayarı duvara fırlatcaktım neyse hemen seri seri yazıcam
Winchester Master
File splitter and joiner programıyla partları birleştirin
Daha sonra
Step 1: Extracting servers rar file then open Tool folder and install mysql-connector-odbc-3.51.28. you can choose 32 bit or 64 bit version depending on your Windows OS. ( mysql connector programını işletim sisteminize uygun olanını seçip kurun)
Step 2: Importing the data source by double clicking on the Connector.reg. /connector.reg i açıp evet deyin
Step 3: Open Config.ini and change this line [GameConfig]
GameDirectory= path to your server's directory. ( config.ini'den game directory bölümüne server file dosyasının bulunduğu konumu yazın
Step 4: Open ServerStart.exe and Click on the Start Button to start server (This Button for stopping server also). ( ServerStart.exe açıp startlayabilirsiniz serveri tekrar butona basarak da durdurabilirsiniz)
7 tane cmd açıldıysa buraya kadar doğru yapmışız demektir
Step 5: Open GMTool to make your new account. ( gm tool ile yeni account oluşturun )
Link:
Khan2 Online tool dosyasının rar şifresi : mrtamtheman 'dır arkadaşlar
Benden bu kadar kurulumu yapamayanlar bana ulaşsın bir yere kadar yardım ederim
- Winchester Master Profesyonel hile tasarımcısı
Turkmmo Flood Engelleme
Sabitlenirse sevinirim güncel
Winchester Master

File splitter and joiner programıyla partları birleştirin
Daha sonra
Step 1: Extracting servers rar file then open Tool folder and install mysql-connector-odbc-3.51.28. you can choose 32 bit or 64 bit version depending on your Windows OS. ( mysql connector programını işletim sisteminize uygun olanını seçip kurun)
Step 2: Importing the data source by double clicking on the Connector.reg. /connector.reg i açıp evet deyin
Step 3: Open Config.ini and change this line [GameConfig]
GameDirectory= path to your server's directory. ( config.ini'den game directory bölümüne server file dosyasının bulunduğu konumu yazın
Step 4: Open ServerStart.exe and Click on the Start Button to start server (This Button for stopping server also). ( ServerStart.exe açıp startlayabilirsiniz serveri tekrar butona basarak da durdurabilirsiniz)
7 tane cmd açıldıysa buraya kadar doğru yapmışız demektir
Step 5: Open GMTool to make your new account. ( gm tool ile yeni account oluşturun )
Link:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Khan2 Online tool dosyasının rar şifresi : mrtamtheman 'dır arkadaşlar
Benden bu kadar kurulumu yapamayanlar bana ulaşsın bir yere kadar yardım ederim
- Winchester Master Profesyonel hile tasarımcısı
Turkmmo Flood Engelleme
Sabitlenirse sevinirim güncel
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)