Bvural41 1
Bvural41
emirhanHCL 1
emirhanHCL
Hikaye Ekle

Cengiz Han 2 Server Dosyaları ve Kurulum (Genghis Khan 2 Server Creative)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kinqcocuq34
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Arkadaşlar konuyu açtım fakat paylaşırken internet gitti ve içerik silindi bilgisayarı duvara fırlatcaktım neyse hemen seri seri yazıcam
Winchester Master :)

File splitter and joiner programıyla partları birleştirin

Daha sonra

Step 1: Extracting servers rar file then open Tool folder and install mysql-connector-odbc-3.51.28. you can choose 32 bit or 64 bit version depending on your Windows OS. ( mysql connector programını işletim sisteminize uygun olanını seçip kurun)
Step 2: Importing the data source by double clicking on the Connector.reg. /connector.reg i açıp evet deyin
Step 3: Open Config.ini and change this line [GameConfig]
GameDirectory= path to your server's directory. ( config.ini'den game directory bölümüne server file dosyasının bulunduğu konumu yazın
Step 4: Open ServerStart.exe and Click on the Start Button to start server (This Button for stopping server also). ( ServerStart.exe açıp startlayabilirsiniz serveri tekrar butona basarak da durdurabilirsiniz)

configurator.jpg

7 tane cmd açıldıysa buraya kadar doğru yapmışız demektir
loading.jpg

Step 5: Open GMTool to make your new account. ( gm tool ile yeni account oluşturun )
Untitled.jpg

Link:

Khan2 Online tool dosyasının rar şifresi : mrtamtheman 'dır arkadaşlar

Benden bu kadar kurulumu yapamayanlar bana ulaşsın bir yere kadar yardım ederim

- Winchester Master Profesyonel hile tasarımcısı

Turkmmo Flood Engelleme

Sabitlenirse sevinirim güncel

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri