romegames 1
romegames
Bvural41 1
Bvural41
Best Studio 1
Best Studio
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
NovaLst 1
NovaLst
SLyFeLLowTR 1
SLyFeLLowTR
xranzei 1
xranzei
InfernoShade 1
InfernoShade
shrpnl 1
shrpnl
D 1
delimuratt
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ban hakkında Önemli

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dimitra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 310
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dimitra

Level 3
TM Üye
Konular
43
Reaksiyon Skoru
4
Altın Konu
0
TM Yaşı
11 Yıl 4 Ay 12 Gün
Başarım Puanı
52
MmoLira
0
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

hesabım Küfürden dolayı sınırsız ban yedi. 999 saat sohbet cezası yiyeceğimi sanıyordum, fakat sınırsız banlandım kurallarda yazmıyor 3. kez küfür hakaret edildiği taktirde hesabınız sınırsız kapatılır diye ,böyle bir kural,yazı göremedim biz oyunu resmiyetine göre oynuyoruz. Söz ile açıklanamaz yazılı şekilde kaynak olarak gösterilmesi gerekiyor bilmemiz gerekiyor resmi bir şekilde 3. kez yapılan hakaretin sınırsız ban olacağının yazılması gerekirdi siteye, bana 3.kez ihlal olduğu için ban yedikten sonra sözlü bir şekilde bilgilendirdiler. söylediler fakat resmi sitede böyle birşey yazmıyor herşey resmiyete dayalı bu nedenle resmi yazı olmadığı için, hakkımı arıyacağım ona göre işlem yapılacaktır davacı olucağımı belirtmek isterim bu işi bırakmıcam avukatm ilede görüştüm hakkımı arıyacağım belirtmek isterim 1.5 2 milyar milyar yatırımım var bu şekilde çiğnenemez geri dönüş bekliyorum.

Son düzenleme:

3- İletişim Kanallarına İlişkin Kullanım Kuralları
c) Hakaret, iftira veya rahatsız edici nitelikte olan,

4- İhlallerin Sonuçları
4.2 – Elym2 yönetimi gizlilik politikası, kullanım şartları veya oyun kurallarına aykırı davranılması durumunda kendi insiyatifinde olmak üzere içerikleri değiştirme veya silme, kullanıcıyı uyarma, kullanıcı bilgilerini ifşa etme, Kullanıcının hesabını dondurma veya kullanıcı tamamen oyundan ihraç etme önlemlerini alabilir.

Sitemizde detaylı olarak bilgilendirmesi yıllar önce yapılmıştır. Sizde internet sitemizi kullanarak ve/veya oyunu oynayarak bu kullanım şartlarını kabul etmiş sayılmaktasınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri