Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Hi, i put it in my game. Its not working corectly for me. Its not showing like 999T just numbers which is okay with me. But i have problem in shop. I can set the price and the price is right. (When i set it for 10T i buy it for 10T...) but shop shows me this. Can anyone help me please?
Ekli dosyalar
Çok açıklayıcı ve yararlı bir konu elinize sağlık, teşekkür ederim. Sorunsuz çalışıyor.
NOT: "999T" değil "999KT"'de denendi ve sistemde hiçbir sıkıntı yok. Dikkatli bakılırsa resimde 15 basamak olduğunu görebilirsiniz.
NOT: "999T" değil "999KT"'de denendi ve sistemde hiçbir sıkıntı yok. Dikkatli bakılırsa resimde 15 basamak olduğunu görebilirsiniz.
Son düzenleme:
SQL gold değerini BIGINT Yapmayı unutmayın burada belirtilmemişSistem sorunsuzdur bizzat kendim test ettim. Core ve syser verdirtmiyor. Databasenin çökmesine sebep olmuyor.
Not: Sizin sourcelerinize ekli olan farklı sistemler yüzünden uyuşmayabilir. Kendim mainline(eklentisiz) üzerinde test ettim.
Not: Yang kısmının öyle gözükmesini isteyenler özel mesaj yoluyla ulaşabilir.
# TEST
- 100 Userin üstüne 999T aktarılarak ticaret ve pazar alışverişi yapılmıştır.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
# KANIT
![]()
# DÜZENLEME
- shop.cpp de anlatım biraz karışık onun için düzeltip upload ettim normal dosyalar ile yapamayanlar için:Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)