bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com
Kaynak ikonu

[C++ / PY] Max Yang 999T+ 1.0

indirmek için izniniz yok
5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

oyunu açınca böyle bir hata çıkıyor

oyunu açınca böyle bir hata çıkıyor
büyük ihtimalle birşeyleri yanlış eklemişsindir tekrardan tane tane gözden geçir derim hocam :) bende basta ekleyemedım aradan 1 2 saat geçti yedekleri attım eski eklenmemiş halini tekrardan eklemeye çalıştım. hiç bir sıkıntı cıkmadı sorun benden kaynaklıymış :) hatalı eklemişsim

büyük ihtimalle birşeyleri yanlış eklemişsindir tekrardan tane tane gözden geçir derim hocam :) bende basta ekleyemedım aradan 1 2 saat geçti yedekleri attım eski eklenmemiş halini tekrardan eklemeye çalıştım. hiç bir sıkıntı cıkmadı sorun benden kaynaklıymış :) hatalı eklemişsim
hocam ben bunu çok ekledim ilk defa böyel bir hata aldım ama py lerde sorun var büyük ihtimal şimdi bakacağım saol

bro aynı şekilde düzelttim ben ama yine aynı hatayı veriyor sen bana kendi rootunu atabilirmisin bir yere yükleyip

bro aynı şekilde düzelttim ben ama yine aynı hatayı veriyor sen bana kendi rootunu atabilirmisin bir yere yükleyip
tabiki de atarım kendine göre irdeler düzenlersin. özel mesajdan atıyorum.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri