- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Selamun Aleykum Dostlar,
Öncelikle Konu Alıntıdır!!!
Orjinal Konu: http://www.turkmmo.com/darkorbit-hileleri/3387854-candybot-background-bot.html
Bu Konuyu Neden Açtın Derseniz, Orjinal Konuda Botu Nasıl Kullanacağımız Öğretilmemiş Bende Sizlere Bunu
Detaylı Bir Şekilde Anlatacağım Umarım Beğenirsiniz Mutlaka Sizler İçin Yararlı Olacaktır.
1- İlk Önce Programı Kuralım :smile:
Linkler Orjinal Konuda Mevcuttur Üst Taraftaki Linkten Ulaşabilirsiniz.
Dosyamızı İndirelim. İndirince 2. Aşamadan Devam Edebilirsiniz
Bot 8.0 MB'dır
2- RAR Dosyası İnmiş Olması Lazım RAR Dosyasını Açalım, İçinde Normal Bir Dosya Olacak Onu Masaüstüne (Destkop) Aktaralım. (Dosyaya Basılı Tut Masaüstüne Sürükle)
3- Masaüstündeki Dosyayı Açalım Ve CandyBot.exe Sağ Tıklayın Ve Yönetici Olarak Çalıştır Diyin.
Sakın Masaüstüne Attığınız Dosyadaki Hiçbirşeyi Silmeyin..!
Onlar Botumuzun Çalışmasını Sağlamaktadır.
4- Önümüze Bir Login Ekranı Gelmiş Olmalı Username Yerine Darkorbit Nickinizi, Password Yazan Yere İse Darkorbit Şifrenizi Yazın. Ve Login'e Basın.
Logine Basınca Biraz Beklemelisiniz Programa Yeni Bir Ekran Gelecektir.
5- Evet Arkadaşlar Botumuz Olmuştur Fakat Daha Ayarlarını Yapacağız Benden Kurtuluş Yok

6- Yeni Gelen Yerde Settings Kısmı Olması Lazım Biraz Gözünüzü Gezdirin Bulacaksınız. Bulunca Tıklayın.
7- Eğer Kutu Toplatacaksanız "collect bonus boxes" kutucuğuna tik atın. Ardından Yukarıda Oyun Ekranı Olması Lazım Ordan Oyununuzu Başlatın Ve Hangi Mapte Kutu Toplatacaksanız O Mapa Gidin.
8- Biraz Aşşağılarda "target map" yazacak yanındada x-1 Falan Yazacaktır Hangi Mape Gittiyseniz Ordan O Mapi
İşaretleyin
9- Bunları Yaptıktan Sonra Oyun Ekranının Biraz Üstünde > Buna Benzeyen Bir Simge Olması Lazım Ona Tıklayalım
Ve Çok Az Bekleyelim.
10- Bot Harekete Geçecektir Mapte Dolanacak Ve Kargo Kutularını Toplayacaktır Avantaj Kutusumu Ne Ondan İşte :smile: Sadece Biraz Botu İzleyin Ve Topladığını Göreceksiniz Artık Botumuz Bitmiştir.
BOT DENENMİŞTİR, WİNDOWS 10 BOTU SORUNSUZ ÇALIŞTIRMAKTADIR ORJİNAL KONUDA VİRUSTOTAL VS MEVCUTTUR! BU KONU BİRŞEY KASMAK İÇİN AÇILMAMIŞTIR TAMAMEN YARDIM AMAÇLIDIR ORJİNAL KONUNUN SAHİBİNE BURDAN SELAMLARIMI İLETİYORUM EĞER BİR YANLIŞIM OLDUYSA ÖZÜR DİLİYORUM..
YARDIMCI OLABİLDİYSEM NE MUTLU BANA :smile: İYİ FORUMLAR DİLERİM SİZDEN HİÇBİRŞEY YAPMANIZI İSTEMİYORUM
SADECE OYUNUN TADINI ÇIKARIN :smile: İYİ OYUNLAR DİLERİM.
AYRICA EKSİKLERİM VARSA YORUMLARA YAZINKİ DÜZELTEYİM ALT TARAFTA BOTUN FİXLENİP FİXLENMEDİĞİ GÜNÜ
GÜNÜNE YAZILMAYA ÇALIŞILACAKTIR KONU HEP GÜNCEL KALACAKTIR YORUMLARINIZI BEKLİYORUM :smile:
BOTUN DURUMU (AKTİFLİK DURUMU)
24 HAZİRAN 2016 == BOT AKTİF!
25 HAZİRAN 2016 == BOT AKTİF!
26 HAZİRAN 2016 ==BOT AKTİF!
27 HAZİRAN 2016 ==BOT AKTİF!
28 HAZİRAN 2016 ==BOT AKTİF!
29 HAZİRAN 2016 ==BOT AKTİF!
Turkmmo Flood Engelleme
KONU SABİTLENİRSE HEM HERKES GÖRECEKTİR HEMDE ÇOĞUNLUK YARARLANACAKTIR.
SABİTLENİRSE MUTLU OLURUM.
Öncelikle Konu Alıntıdır!!!
Orjinal Konu: http://www.turkmmo.com/darkorbit-hileleri/3387854-candybot-background-bot.html
Bu Konuyu Neden Açtın Derseniz, Orjinal Konuda Botu Nasıl Kullanacağımız Öğretilmemiş Bende Sizlere Bunu
Detaylı Bir Şekilde Anlatacağım Umarım Beğenirsiniz Mutlaka Sizler İçin Yararlı Olacaktır.
1- İlk Önce Programı Kuralım :smile:
Linkler Orjinal Konuda Mevcuttur Üst Taraftaki Linkten Ulaşabilirsiniz.
Dosyamızı İndirelim. İndirince 2. Aşamadan Devam Edebilirsiniz

Bot 8.0 MB'dır
2- RAR Dosyası İnmiş Olması Lazım RAR Dosyasını Açalım, İçinde Normal Bir Dosya Olacak Onu Masaüstüne (Destkop) Aktaralım. (Dosyaya Basılı Tut Masaüstüne Sürükle)
3- Masaüstündeki Dosyayı Açalım Ve CandyBot.exe Sağ Tıklayın Ve Yönetici Olarak Çalıştır Diyin.
Sakın Masaüstüne Attığınız Dosyadaki Hiçbirşeyi Silmeyin..!
Onlar Botumuzun Çalışmasını Sağlamaktadır.
4- Önümüze Bir Login Ekranı Gelmiş Olmalı Username Yerine Darkorbit Nickinizi, Password Yazan Yere İse Darkorbit Şifrenizi Yazın. Ve Login'e Basın.
Logine Basınca Biraz Beklemelisiniz Programa Yeni Bir Ekran Gelecektir.
5- Evet Arkadaşlar Botumuz Olmuştur Fakat Daha Ayarlarını Yapacağız Benden Kurtuluş Yok

6- Yeni Gelen Yerde Settings Kısmı Olması Lazım Biraz Gözünüzü Gezdirin Bulacaksınız. Bulunca Tıklayın.
7- Eğer Kutu Toplatacaksanız "collect bonus boxes" kutucuğuna tik atın. Ardından Yukarıda Oyun Ekranı Olması Lazım Ordan Oyununuzu Başlatın Ve Hangi Mapte Kutu Toplatacaksanız O Mapa Gidin.
8- Biraz Aşşağılarda "target map" yazacak yanındada x-1 Falan Yazacaktır Hangi Mape Gittiyseniz Ordan O Mapi
İşaretleyin
9- Bunları Yaptıktan Sonra Oyun Ekranının Biraz Üstünde > Buna Benzeyen Bir Simge Olması Lazım Ona Tıklayalım
Ve Çok Az Bekleyelim.
10- Bot Harekete Geçecektir Mapte Dolanacak Ve Kargo Kutularını Toplayacaktır Avantaj Kutusumu Ne Ondan İşte :smile: Sadece Biraz Botu İzleyin Ve Topladığını Göreceksiniz Artık Botumuz Bitmiştir.
BOT DENENMİŞTİR, WİNDOWS 10 BOTU SORUNSUZ ÇALIŞTIRMAKTADIR ORJİNAL KONUDA VİRUSTOTAL VS MEVCUTTUR! BU KONU BİRŞEY KASMAK İÇİN AÇILMAMIŞTIR TAMAMEN YARDIM AMAÇLIDIR ORJİNAL KONUNUN SAHİBİNE BURDAN SELAMLARIMI İLETİYORUM EĞER BİR YANLIŞIM OLDUYSA ÖZÜR DİLİYORUM..
YARDIMCI OLABİLDİYSEM NE MUTLU BANA :smile: İYİ FORUMLAR DİLERİM SİZDEN HİÇBİRŞEY YAPMANIZI İSTEMİYORUM
SADECE OYUNUN TADINI ÇIKARIN :smile: İYİ OYUNLAR DİLERİM.
AYRICA EKSİKLERİM VARSA YORUMLARA YAZINKİ DÜZELTEYİM ALT TARAFTA BOTUN FİXLENİP FİXLENMEDİĞİ GÜNÜ
GÜNÜNE YAZILMAYA ÇALIŞILACAKTIR KONU HEP GÜNCEL KALACAKTIR YORUMLARINIZI BEKLİYORUM :smile:
BOTUN DURUMU (AKTİFLİK DURUMU)
24 HAZİRAN 2016 == BOT AKTİF!
25 HAZİRAN 2016 == BOT AKTİF!
26 HAZİRAN 2016 ==BOT AKTİF!
27 HAZİRAN 2016 ==BOT AKTİF!
28 HAZİRAN 2016 ==BOT AKTİF!
29 HAZİRAN 2016 ==BOT AKTİF!
Turkmmo Flood Engelleme
KONU SABİTLENİRSE HEM HERKES GÖRECEKTİR HEMDE ÇOĞUNLUK YARARLANACAKTIR.
SABİTLENİRSE MUTLU OLURUM.
Son düzenleme:
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Güncellendi!
Konu Güncel
Beğeniniz İçin Teşekkür Ederim
Konu Güncel
Beğeniniz İçin Teşekkür Ederim

Son düzenleme:
- Konular
- 39
- Online süresi
- 2d 10h
- Reaksiyon Skoru
- 12
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 16 Gün
- Başarım Puanı
- 108
- MmoLira
- 292
- DevLira
- 0
Güvenilir mi peki ıd - şifre giriyoruz sonuçta
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 27 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Tabiki, 10-20 Kere Giriş YAptım Hiçbir Sorun Ortaya Çıkmaz Günde 30k Uridium Kasmak İçin Güzel Bir Program 
Deneyebilirsiniz Sorun Çıkmayacaktır.
KONU GÜNCEL! +++++

Deneyebilirsiniz Sorun Çıkmayacaktır.
KONU GÜNCEL! +++++
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 0
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 9
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Öncelkle S.a hocam Logın e basınca biraz bekledikden sonra HTTP hatası alıyorum.
Nasıl çözebilirim.
Turkmmo Flood Engelleme
Öncelkle S.a hocam Logın e basınca biraz bekledikden sonra HTTP hatası alıyorum.
Nasıl çözebilirim?
Nasıl çözebilirim.
Turkmmo Flood Engelleme
Nasıl çözebilirim?
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)