HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Burda adamlar bi vs atmıs deneme oldugunuda biliyorum ben hem + deneme olmasa bile bu vs sizi neden ilgilendiriyor bende orasını anlamadım
Buraya atılan konunun senı nıe bu kadar ılgılendırıyor asıl ! Yorum'unu kendıne kalsın resme bak geç .
Yorum attırcak kadar senın ne zoruna gitmiş olabilir meraklar icerisindeyiz ?
İstemedimiz bi konuyu açıyosunuz deneme vs si oldunu herkez biliyodu mustafanın bu vs yi video bile aldırdını biliyorum ama onunla benim aramdaki bi vs yi foruma açamassınız. Kaldırılmasını istiyorumBurda adamlar bi vs atmıs deneme oldugunuda biliyorum ben hem + deneme olmasa bile bu vs sizi neden ilgilendiriyor bende orasını anlamadım
konuda benim konum seni ilgilendirmez....burda adamlar bi vs atmıs deneme oldugunuda biliyorum ben hem + deneme olmasa bile bu vs sizi neden ilgilendiriyor bende orasını anlamadım
Turkmmo Flood Engelleme
KONU BENİM KONUM DENEME WS Sİ OLSA RESİM VEYA VİDEO ALINMAZİstemedimiz bi konuyu açıyosunuz deneme vs si oldunu herkez biliyodu mustafanın bu vs yi video bile aldırdını biliyorum ama onunla benim aramdaki bi vs yi foruma açamassınız. Kaldırılmasını istiyorum
demiyaaaaabizede tebrik etmek düşer :d

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...