HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
SIRTINDAN VURANA KIZMA ONA GÜVENİP ARKANI DÖNEN SENSİN ARKANDAN KONUŞANA DARILMA ONU İNSAN YERİNE KOYAN YİNE SENSİN SONUÇ HÜSRAN !....
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Adam foruma atılmasını ıstemıyor ? bunları ılgılendırmıyor kı loney ıle awery arasında gecen bişey ? ızınsız atmak normal mi ?
Ekran görüntüsünde özel hayatı ihlal eden bir durum göremedim?
Ayrıca fotoğraf telif hakkı da içermiyor
Bizden izinsiz bizim oyun içi eylencimizi foruma atmak. İzin siz bir şekilde aramızı bozmak için açılmış bir konu. Bu konunun kapatılmasını istiyoruz. Konu sahibini ilgilendiren bi durum var açması ama konuda geçen biziz.
Böyle salakça bir resimden dostluğunuz bozulacaksa eğer siz henüz dost olamamışsınız anlamına gelir ekran görüntüsünde yazılar bile okunmuyor başlıkta 10 - 6 yazmasa konu ne onu bile anlamazdık.
Ayrıca her yazılanın, her olayın ekran görüntüsünü çekmek ve bunu 3. şahıslarla sık bir şekilde paylaşmak ileride bu tip durumların meydana gelmesine sebebiyet verir bunu oyun yöneticilerine de yapıyorsunuz.
Burda adamlar bi vs atmıs deneme oldugunuda biliyorum ben hem + deneme olmasa bile bu vs sizi neden ilgilendiriyor bende orasını anlamadım
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

))))))))))))))))))))))))))))))))))))))