kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cancan.1234 1
Cancan.1234
farkmt2official 1
farkmt2official
Hikaye Ekle

Ne tür bir website açsam?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emrhnkck0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 455

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Öncelikle Konuyu Yanlış Yere Açtıysam Çook Özür Dilerim...!
Merhaba Arkadaşlar Ben Emirhan Bir WebSite Açmayı Düşünüyorum Ama Ne Tür Bir Web Site Açıcam Bulamadım :( Söyle tutacak Birşey Olsun Lütfen...
-Film Sitesi Açtım
-blog sitesi Açtım.

Öncelikle Konuyu Yanlış Yere Açtıysam Çook Özür Dilerim...!
Merhaba Arkadaşlar Ben Emirhan Bir WebSite Açmayı Düşünüyorum Ama Ne Tür Bir Web Site Açıcam Bulamadım :( Söyle tutacak Birşey Olsun Lütfen...
-Film Sitesi Açtım
-blog sitesi Açtım.

ilgin neye göre sitene nasıl içerikler ekleyebilirsin sürekliliğin devamını sağlayabilirsin önce kendinin yapacağı şeylerden bahsedebilirsen ona göre tavsiyeler verebiliriz

ilgin neye göre sitene nasıl içerikler ekleyebilirsin sürekliliğin devamını sağlayabilirsin önce kendinin yapacağı şeylerden bahsedebilirsen ona göre tavsiyeler verebiliriz

Şimdi Şöyle Söyliyeyim Süreklilik Verebileceğim Şeyler Scriptler Olabilir Mybb Vbulettin Temaları Her Türlü Script Paylaşımı Yapabilirim Kendi İndexlerim Var Onları Paylaşabilirim Aslında Böyle bir Site Açmayı Düşündüm Ama Bilmiyorum Nasıl Olur Hem İsimde Biraz Sıkıntı. :) Teşekkürler.

Öncelikle film sitesi işine girmekle zamanını boşa harcamışsın film işine gireceksen büyük bir bütçen ve ekibin olması gerekiyor.Onedio tarzı liste sitesi açabilirsin.

Fotoblog ve çekebileceksen vlog sitesi hoşuna gidebilir.
site yapımıyla ilgili bilgiler içeren site olabilir.
liste galeri sitesi olabilir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri