noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Cannn6161 1
Cannn6161
onur akbaş 1
onur akbaş
PrimeAC 1
PrimeAC
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
romegames 1
romegames
Fethi Polat 1
Fethi Polat
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ne tür bir website açsam?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emrhnkck0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 455

emrhnkck0

EmirWeb
TM Üye
Konular
66
Online süresi
1d 16m
Reaksiyon Skoru
15
Altın Konu
0
TM Yaşı
10 Yıl 1 Ay 13 Gün
Başarım Puanı
103
MmoLira
63
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Öncelikle Konuyu Yanlış Yere Açtıysam Çook Özür Dilerim...!
Merhaba Arkadaşlar Ben Emirhan Bir WebSite Açmayı Düşünüyorum Ama Ne Tür Bir Web Site Açıcam Bulamadım :( Söyle tutacak Birşey Olsun Lütfen...
-Film Sitesi Açtım
-blog sitesi Açtım.

Öncelikle Konuyu Yanlış Yere Açtıysam Çook Özür Dilerim...!
Merhaba Arkadaşlar Ben Emirhan Bir WebSite Açmayı Düşünüyorum Ama Ne Tür Bir Web Site Açıcam Bulamadım :( Söyle tutacak Birşey Olsun Lütfen...
-Film Sitesi Açtım
-blog sitesi Açtım.

ilgin neye göre sitene nasıl içerikler ekleyebilirsin sürekliliğin devamını sağlayabilirsin önce kendinin yapacağı şeylerden bahsedebilirsen ona göre tavsiyeler verebiliriz

ilgin neye göre sitene nasıl içerikler ekleyebilirsin sürekliliğin devamını sağlayabilirsin önce kendinin yapacağı şeylerden bahsedebilirsen ona göre tavsiyeler verebiliriz

Şimdi Şöyle Söyliyeyim Süreklilik Verebileceğim Şeyler Scriptler Olabilir Mybb Vbulettin Temaları Her Türlü Script Paylaşımı Yapabilirim Kendi İndexlerim Var Onları Paylaşabilirim Aslında Böyle bir Site Açmayı Düşündüm Ama Bilmiyorum Nasıl Olur Hem İsimde Biraz Sıkıntı. :) Teşekkürler.

Öncelikle film sitesi işine girmekle zamanını boşa harcamışsın film işine gireceksen büyük bir bütçen ve ekibin olması gerekiyor.Onedio tarzı liste sitesi açabilirsin.

Fotoblog ve çekebileceksen vlog sitesi hoşuna gidebilir.
site yapımıyla ilgili bilgiler içeren site olabilir.
liste galeri sitesi olabilir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri