HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Aaaa Birde Bayan Üye Ben Varım 

Ya komik olmasına komik olmuş, ama bayan üyeler neden kendini ben bayanım diye ortaya atsınki, hem bu bizim açımızdan çok rahatsız edici olur.
Ben de bir bayan üyeyim, ama özellikle nickname'imi kendi ismim koymadım. Bilerek voodoochild koydum. Dikkat çekmemek için. Ben burda eğer bir şeyler paylaşmak için varsam, cinsiyetim birilerini alakadar etmez. Bir çok gizli bayan üye de var bence. Ama fazla erkek üye olduğu için ortaya çıkmıyolar.
Ayrıca burası bir online-oyun forumu. Online oyun oynayan bayanların kıtlığı da, doğrusal yoldan sitedeki bayan üye sayısını minimuma indiriyo.
Eğer bayanları cezbedecek daha fazla şey olursa, belki çoğalır. Ne dersiniz : )?
Ben de bir bayan üyeyim, ama özellikle nickname'imi kendi ismim koymadım. Bilerek voodoochild koydum. Dikkat çekmemek için. Ben burda eğer bir şeyler paylaşmak için varsam, cinsiyetim birilerini alakadar etmez. Bir çok gizli bayan üye de var bence. Ama fazla erkek üye olduğu için ortaya çıkmıyolar.
Ayrıca burası bir online-oyun forumu. Online oyun oynayan bayanların kıtlığı da, doğrusal yoldan sitedeki bayan üye sayısını minimuma indiriyo.
Eğer bayanları cezbedecek daha fazla şey olursa, belki çoğalır. Ne dersiniz : )?
Örnek Verebilirmsin acana formumuzda ne olsa bayan üyelerin ilgisini çekebiliriz?
Aaaa Birde Bayan Üye Ben Varım![]()
Okadar cok soyluyrsun kı sanırım bayan uye oldugunu bilmeyen kalmadı :m08:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)