tmaselica 1
tmaselica
bikral 1
bikral
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Bvural41 1
Bvural41
ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
YazilimMühendisi 1
YazilimMühendisi
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Hikaye Ekle

Kadın Üye Kıtlığı :D:D

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan LoRDaK1N
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 56
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Örnek Verebilirmsin acana formumuzda ne olsa bayan üyelerin ilgisini çekebiliriz?
Daha öncede bahsettiğim gibi sitemizin genel olarak online oyunlarla alakalı olması ve online oyunların bayan player sayısının az olması doğrusal yoldan bayan üye sayısını minimuma indiriyor.

Bayanların ilgisini çekmek için şarkı sözlerinin, şiirlerin ( aklıma gelmeyen şeyler var tabiki ) bulunduğu ve bayan üyelerin rahatça, oyunlara bağımlı kalmadan bir şeyler paylaşacakları bölümlerin bulunmasıyla site içerisindeki bayan üye sayısı artacaktır. Ilgili bölümler açıldığı zaman, yeterince az olan bayan üyeler bu bölümlerle zaten ilgilenecekler tahminimce. En azından ben, varım.

Benim naçizane fikrim bu.

Son düzenleme:
Ya komik olmasına komik olmuş, ama bayan üyeler neden kendini ben bayanım diye ortaya atsınki, hem bu bizim açımızdan çok rahatsız edici olur.
Ben de bir bayan üyeyim, ama özellikle nickname'imi kendi ismim koymadım. Bilerek voodoochild koydum. Dikkat çekmemek için. Ben burda eğer bir şeyler paylaşmak için varsam, cinsiyetim birilerini alakadar etmez. Bir çok gizli bayan üye de var bence. Ama fazla erkek üye olduğu için ortaya çıkmıyolar.

Ayrıca burası bir online-oyun forumu. Online oyun oynayan bayanların kıtlığı da, doğrusal yoldan sitedeki bayan üye sayısını minimuma indiriyo.
Eğer bayanları cezbedecek daha fazla şey olursa, belki çoğalır. Ne dersiniz : )?
Bayan olduğun sanki imzandan ve nickinden anlaşılmıyor ;)

Bayan olduğun sanki imzandan ve nickinden anlaşılmıyor ;)

Ben zaten bayan üye olduğumu belli etmek için burada değilimki.
Ben daha önce de söyledim, kendi ismimle açabilirdim. Ama açmadım. Çünkü bu beni rahatsız eder. Ben bir şeyler paylaşmak için burdaysam, cinsiyetim birilerini alakadar etmez. Özellikle zaten bu nickname'i aldım. Bu kadar erkek üyenin bulunduğu bir yerde ben zaten özel ismimle nick alırsam veya imzamı vs. bayan üyeymiş gibi belli edersem, burası benim için barınılmaz hale gelir. Bayan üye olup olmadığıma inanmak sana kalmış, ama bence sen bayan üyeyim diye her konuda çığıranlardan şüphe et.
Teşekkürler..

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri