- Konular
- 58
- Online süresi
- 2ay 11g
- Reaksiyon Skoru
- 857
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 198
- TM Yaşı
- 9 Yıl 10 Ay 13 Gün
- MmoLira
- 923
- DevLira
- 6
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
şu 7-8 pasif skilleride umarım paylaşırsın bugün 
- Konular
- 42
- Online süresi
- 32830s
- Reaksiyon Skoru
- 307
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 166
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 5 Gün
- MmoLira
- 394
- DevLira
- 0
Şimdi bütün pvplerde aynı sistem olur, en azından oyuncular farklı şeyler görecekler hep aynı dandik python lua sistemleri görmekten bıkmışlardır xd (gerçi bu da python lua ama fatih işte)şu 7-8 pasif skilleride umarım paylaşırsın bugün![]()
- Konular
- 58
- Online süresi
- 2ay 11g
- Reaksiyon Skoru
- 857
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 198
- TM Yaşı
- 9 Yıl 10 Ay 13 Gün
- MmoLira
- 923
- DevLira
- 6
Şimdi bütün pvplerde aynı sistem olur, en azından oyuncular farklı şeyler görecekler hep aynı dandik python lua sistemleri görmekten bıkmışlardır xd (gerçi bu da python lua ama fatih işte)
dediklerimi umarım paylaşırsın çok hoj olir
- Konular
- 67
- Online süresi
- 25717s
- Reaksiyon Skoru
- 476
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 188
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 15 Gün
- MmoLira
- 264
- DevLira
- 0
@BekirAKDEMIR;
Lütfen 24 saat içerisinde sistemin çalıştığına dair kanıt ekleyiniz. Buraya eklemiş olduğunuz bu resim maalesef sistemin sorunsuz çalıştığını göstermez.
Ayriyeten kuruluma dair bir video çeker ya da ayrıntılı anlatım yaparsanız daha hoş olacaktır. Bilenler olduğu kadar bilmeyenler de var. Eğer paylaşım yapıyorsak bütün kitleyi düşünüp ona göre yapmamız gerekir.
Lütfen 24 saat içerisinde sistemin çalıştığına dair kanıt ekleyiniz. Buraya eklemiş olduğunuz bu resim maalesef sistemin sorunsuz çalıştığını göstermez.
Ayriyeten kuruluma dair bir video çeker ya da ayrıntılı anlatım yaparsanız daha hoş olacaktır. Bilenler olduğu kadar bilmeyenler de var. Eğer paylaşım yapıyorsak bütün kitleyi düşünüp ona göre yapmamız gerekir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 42
- Online süresi
- 32830s
- Reaksiyon Skoru
- 307
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 166
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 5 Gün
- MmoLira
- 394
- DevLira
- 0
@BekirAKDEMIR;
Ayriyeten kuruluma dair bir video çeker ya da ayrıntılı anlatım yaparsanız daha hoş olacaktır. Bilenler olduğu kadar bilmeyenler de var. Eğer paylaşım yapıyorsak bütün kitleyi düşünüp ona göre yapmamız gerekir.![]()
Kanıt ekli sistemi aldığım arkadaşım ekledi resmini attı bana eklemezsem konuyu mu kapatacaksın ? Forumda sorunsuz çalışmayan ve kanıtsız bir çok sistem var. Video felan da çekmeyi düşünmüyorum bilmeyenler öğrensin burası c++ python bölümü, dili bilmeyen eklemesin umurumda olmaz
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 1, Üye: 0, Misafir: 1)