- Konular
- 75
- Reaksiyon Skoru
- 215
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Linkler Eklenmek Üzere Konu Açıldı.
- Konular
- 3
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 1 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 17
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
kostümlere sağ tıkladığımda hiçbir şey olmuyor.konu içindeki silahları eklemeyi denedim , mevcut silahları kostüm yaparak denedim type subtype doğru olacak şekilde denedim fakat kostüm silahlarına sağ tıklarken hiçbirşey olmuyor syserr de vermiyor.Nerede hata yapmış olabilirim?
- Konular
- 42
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 9h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 307
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 27 Gün
- Başarım Puanı
- 166
- MmoLira
- 394
- DevLira
- 0
kostümlere sağ tıkladığımda hiçbir şey olmuyor.konu içindeki silahları eklemeyi denedim , mevcut silahları kostüm yaparak denedim type subtype doğru olacak şekilde denedim fakat kostüm silahlarına sağ tıklarken hiçbirşey olmuyor syserr de vermiyor.Nerede hata yapmış olabilirim?
value3'ü de ayarlaman lazım weapon subtypelarına göre, konu içindeki silahları denesen giyer zaten giymiyorsa yanlış yapmışsındır src kısmını
- Konular
- 53
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 58s
- Reaksiyon Skoru
- 180
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 1 Ay 23 Gün
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- 576
- DevLira
- -3
value3'ü de ayarlaman lazım weapon subtypelarına göre, konu içindeki silahları denesen giyer zaten giymiyorsa yanlış yapmışsındır src kısmını
Tr de savunma bugu var bundada mevcutmu zihinselde denedim (TR de) Silah fişi kostümü takılıyken silahını çıkarıyorsun ve elinde ne kılıç ne çift el silahı olmadıgı için skillerine savunma işlemiyor. Sadece zihinselde denedim diğer karakterlerde denemedim 105 zihinsel ile 70 savunmaya 80k ruh attım.
Son düzenleme:
- Konular
- 42
- Çözüm
- 2
- Online süresi
- 9h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 307
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 27 Gün
- Başarım Puanı
- 166
- MmoLira
- 394
- DevLira
- 0
Tr de savunma bugu var bundada mevcutmu zihinselde denedim (TR de) Silah fişi kostümü takılıyken silahını çıkarıyorsun ve elinde ne kılıç ne çift el silahı olmadıgı için skillerine savunma işlemiyor. Sadece zihinselde denedim diğer karakterlerde denemedim 105 zihinsel ile 70 savunmaya 80k ruh attım.
kostüm silahı takılıyken normal silahın çıkmıyor
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)