Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle
Kaynak ikonu

Kostüm Silah Sistemi 1

indirmek için izniniz yok
  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan BekirAKDEMIR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 187
  • Görüntüleme Görüntüleme 55K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Linkler Eklenmek Üzere Konu Açıldı.

kostümlere sağ tıkladığımda hiçbir şey olmuyor.konu içindeki silahları eklemeyi denedim , mevcut silahları kostüm yaparak denedim type subtype doğru olacak şekilde denedim fakat kostüm silahlarına sağ tıklarken hiçbirşey olmuyor syserr de vermiyor.Nerede hata yapmış olabilirim?

kostümlere sağ tıkladığımda hiçbir şey olmuyor.konu içindeki silahları eklemeyi denedim , mevcut silahları kostüm yaparak denedim type subtype doğru olacak şekilde denedim fakat kostüm silahlarına sağ tıklarken hiçbirşey olmuyor syserr de vermiyor.Nerede hata yapmış olabilirim?

value3'ü de ayarlaman lazım weapon subtypelarına göre, konu içindeki silahları denesen giyer zaten giymiyorsa yanlış yapmışsındır src kısmını

value3'ü de ayarlaman lazım weapon subtypelarına göre, konu içindeki silahları denesen giyer zaten giymiyorsa yanlış yapmışsındır src kısmını

Tr de savunma bugu var bundada mevcutmu zihinselde denedim (TR de) Silah fişi kostümü takılıyken silahını çıkarıyorsun ve elinde ne kılıç ne çift el silahı olmadıgı için skillerine savunma işlemiyor. Sadece zihinselde denedim diğer karakterlerde denemedim 105 zihinsel ile 70 savunmaya 80k ruh attım.

Son düzenleme:
Tr de savunma bugu var bundada mevcutmu zihinselde denedim (TR de) Silah fişi kostümü takılıyken silahını çıkarıyorsun ve elinde ne kılıç ne çift el silahı olmadıgı için skillerine savunma işlemiyor. Sadece zihinselde denedim diğer karakterlerde denemedim 105 zihinsel ile 70 savunmaya 80k ruh attım.

kostüm silahı takılıyken normal silahın çıkmıyor

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri