Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Sistemde fixler de bana ait değildir. Forumda gördüm denedim çok eksiği olduğu için ekleyemedim. Yorumlara baktığım zaman kimsenin ekleyemediği gördüm. Fixleri toplayıp daha açıklayıcı bir şekilde tekrar toparladım. Şuan yaptığım kontrollerde hiçbir hataya rastlamadım. Tab hatası yapmadığınız sürece yada importlar eksik olmadığı sürece kolay kolay hata almayacağınızı düşünüyorum. Şimdiden iyi kullanımlar
Varsa benim görmediğim bilmediğim bir hata yada eklemeyi unuttuğum bir yer uyarırsanız düzeltelim .
İndirme Linki:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Virüs Total:
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Paylaşım için teşekkürler.
Paylaşım İçin Teşekkürler. Yanlış hatırlamıyorsam aynı görünen bir sistemi yabancı forumdan kullanmıştık. Drop dialog açıkkeen "ESC" Basınca itemi yere atıyordu. BUNDA VAR DEMİYORUM KONTROL EDİN DİYORUM SADECE !!!
Paylaşım için teşekkürler.
Merhaba
input_main.cpp hatası alan arkadaşlar input.h
Kod:#ifdef WJ_NEW_DROP_DIALOG void ItemDestroy(LPCHARACTER ch, const char* data); void ItemSell(LPCHARACTER ch, const char* data); #endif
böyle güncelleyin
Paylaşım İçin Teşekkürler
Teşekkürler iyi günde kullanınPaylaşım için teşekkürler![]()