HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
aynen kodu değiştirdim o düzeldi newhair kodlarıyla çakışıyordu şimdi giyiyorum gözkmüyor silah elinde gr2 leri değiştirdim aynı giydiğin silah gözkmüyor çözen varmı arkadaşlar
Turkmmo Flood Engelleme
@BekirAKDEMIR; ?
Giydiğin silah gözükmüyorsa pack yoktur veya yanlış dizine attın veya indexe eklemedin veya item listte sorun vardır veya locale item proto kapatmadın veya syserr veriyordur eğer dediklerim değilse sistemi baştan ekle dikkatli ekle
Giydiğin silah gözükmüyorsa pack yoktur veya yanlış dizine attın veya indexe eklemedin veya item listte sorun vardır veya locale item proto kapatmadın veya syserr veriyordur eğer dediklerim değilse sistemi baştan ekle dikkatli ekle
silah eklemeyi biliyorm kardeeşim gr2 lerle alakası yok triton gr2 sini bile yaptım gözkmedi item protolardada sıkıntı yok navicattan direk çekip kapatıyor sistemde hata olabilir syseer yok ne ftp ne pythonda ışınlanınca elindeki silahta gözkmüyor yumrukla vuruoyr
silah eklemeyi biliyorm kardeeşim gr2 lerle alakası yok triton gr2 sini bile yaptım gözkmedi item protolardada sıkıntı yok navicattan direk çekip kapatıyor sistemde hata olabilir syseer yok ne ftp ne pythonda ışınlanınca elindeki silahta gözkmüyor yumrukla vuruoyr
sistemi baştan ekle o zaman yanlış eklemişsin
kontrol ediyorum sanırsam client source ile alakalısistemi baştan ekle o zaman yanlış eklemişsin
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)