HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
pls help me!
Tıkladığımda el yerine kafaya geçiyor elde de gözükmüyor type 28 subtype 1 value3 1 olarak ayarlı sorun ne olabilir ? @bekirakdemir
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Son düzenleme:
Tıkladığımda el yerine kafaya geçiyor elde de gözükmüyor type 28 subtype 1 value3 1 olarak ayarlı sorun ne olabilir ? @bekirakdemir
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Kostüm envanterinde saç slotuna giymesinin sebebi gametype.h dosyasındaki indexler, sistemin sql dosyasında işlevi nasıl bilmiyorum ben txt kullanıyorum dosya içindeki txt dosyası sorunsuz
Kostüm envanterinde saç slotuna giymesinin sebebi gametype.h dosyasındaki indexler, sistemin sql dosyasında işlevi nasıl bilmiyorum ben txt kullanıyorum dosya içindeki txt dosyası sorunsuz
Alt yapı vanilla maxmi 2.5 pro
mainline_release alt yapısından sıfırdan başladım ondada aynısı oldu ne yapabilirim
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)