Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Ayyıldızsunucu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sahrateam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 746

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Merhaba,

Merhaba,

Neye göre şüpheli ? neye göre önermiyorsunuz ?

Neye göremi FriendsMetin2 tk zaten sunucudaki açıgın ortada verdigin filesler memnuniyet göstermior gm lik yapmıştım orada

Neye göremi FriendsMetin2 tk zaten sunucudaki açıgın ortada verdigin filesler memnuniyet göstermior gm lik yapmıştım orada

Merhaba,

Bildiğiniz üzere ticaret sektöründe müşteri memnuniyeti her zaman %100 olmaz.
Müşterilerimizde bu filesleri görerek satın alıyor.
Şuan için 210+ Müşterimiz bizimle çalışmakta,hizmetimizi,sunucumuzun hızını ve fileslerimizi beğendiği için müşterilerimiz Ayyıldız Sunucu himayesinde devam ediyor.
Bizler 1 senedir olduğu gibi bundan sonrada burada olmaya devam edeceğiz.Tercih,karar ve fikirler müşterilerimize aittir.
Her yapılan eleştiriye açığız.
Yorumunuz için teşekkürler.

Merhaba,

Bildiğiniz üzere ticaret sektöründe müşteri memnuniyeti her zaman %100 olmaz.
Müşterilerimizde bu filesleri görerek satın alıyor.
Şuan için 210+ Müşterimiz bizimle çalışmakta,hizmetimizi,sunucumuzun hızını ve fileslerimizi beğendiği için müşterilerimiz Ayyıldız Sunucu himayesinde devam ediyor.
Bizler 1 senedir olduğu gibi bundan sonrada burada olmaya devam edeceğiz.Tercih,karar ve fikirler müşterilerimize aittir.
Her yapılan eleştiriye açığız.
Yorumunuz için teşekkürler.
Dostum Ben Demedim Ayyıldızdan Sunucu Alma
Sadece Önermedigimi Belirtim Ve budurumdan yanlışlık yaptıgımı düşünmüyorm
bende daha önce birçok bilişim çözümleriyle uraştım
memnuniyet vermek okadarda kolay deil +210 müşterinizin olması gayet normal hatta dedigim gibisiyle az bile geliyor bana
burası turkmmo.com/nasil-bilirsiniz platformu ve bölümü bu durumda bize düşen görev arkadaşlarımızı dogru yönlendirmek ben sade olarak begenmedim ve bunu belirttim benim diyecegim bukadar sizde cvp yazmıcaksanız bu konunun kapanmasını en üst şekilde arz eder ve teşekkürlerimi iletirim.

İyi forumlar

Site Tamamen Güvenilir.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri