- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 2 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 12
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Sayın yöneticiler ben baran dinç.
http://www.turkmmo.com/keith-elym2/...en-lonnely-konusu-hakkinda-bilgilendirme.html
Su konuyla ilgili pişmanlıgımı dile getirmek istiyorum
ben öncelikle basta onur dinç olmak üzere herkezden özür diliyorum.yaklasık 20bint civarında edit görünce gözüm döndü ve onuru soymak gibi bi hata yaptım pişmanım ve rahat uyuyamıyorum türkay sizden ricam onurun itemlerini geri verin 5.6 senelik kendimin de şait oldugu emegini çöpe sürükledim ben özür diliyorum ve onurun itemlerinin iade edilmesini istiyorum sizden tek istegim bu paralarımın içinde oldugu hesaplar şunlar
DINCLERDEN.HachiRoku.lSleepyRosel Onurdan aldıgım itemler bu 3 çarın içindedir ben yaptım onurun senelerinin emegi gitmesin pişmanlık duyuyorum ve herkezden özür diliyorum
onurun çarlarını yazıyorum bnm yüzümden kapatılan
IPromeTheuSI
JhunerLebens
BRINDAR Onurun kız arkadasının çarı : Arweennx Oda kapatıldı
Editlerden sadece 25B.hızlı ejderi ve BRINDAR ın saçını sattım. 25b.hızlı ejder konusunda bnm ateş oldugumu bile bile aldılar ben hiçbişeyinde degilim sadece onurun çarlarının açılmasını talep ediyorum.bu konu yüzünden rahat uyuyamaz oldum pişmanlgım onura karsı büyük bu konu için gerekirse karşıyakadaki heg bilişim ofisine gelip yüz yüzede anlatabilirim yeterki onurun itemleri iade edilsin tek temennim bu bana gelirse cezam neyse çekerim zaten durumumu düzeltince set çekmeyi düşünüyorum. türkay kardesim özür dilerim onurun emanetlerini hesaplarını geri verin baska birşey istemiyorum.beni silin o kalsın 5.6 senelik emegi var o çarlarda oyun süresinden anlayabilrsniz 11 ay olmuş lütfen geregini yapın çok pişmanlık duyuyorum ve özür diliyorum herkezden Gerekli yardımı yaparmısınız lütfen ben onura karsı nankörlük ettim 63.bec 10 b.hz ejderini çaldırttım ses etmedi bu kötülügü yaptım gözlerim döndü 20 bint karşısında sizden rica ediyorum bni boşverin amcoglumu kurtarın
BRINDAR ı kullanmalık almış idim oda onurun ortagının dı ortagı baba olunca onura kalmıştı gerekli yardımı yaparmısınız lütfen içime oturdu keşke yapmasaydım böyle bi hata
ONUR Özür diliyorum
Türkay Özür diliyorum :s Lütfen onurun itemlerini geri verin
http://www.turkmmo.com/keith-elym2/...en-lonnely-konusu-hakkinda-bilgilendirme.html
Su konuyla ilgili pişmanlıgımı dile getirmek istiyorum
ben öncelikle basta onur dinç olmak üzere herkezden özür diliyorum.yaklasık 20bint civarında edit görünce gözüm döndü ve onuru soymak gibi bi hata yaptım pişmanım ve rahat uyuyamıyorum türkay sizden ricam onurun itemlerini geri verin 5.6 senelik kendimin de şait oldugu emegini çöpe sürükledim ben özür diliyorum ve onurun itemlerinin iade edilmesini istiyorum sizden tek istegim bu paralarımın içinde oldugu hesaplar şunlar
DINCLERDEN.HachiRoku.lSleepyRosel Onurdan aldıgım itemler bu 3 çarın içindedir ben yaptım onurun senelerinin emegi gitmesin pişmanlık duyuyorum ve herkezden özür diliyorum
onurun çarlarını yazıyorum bnm yüzümden kapatılan
IPromeTheuSI
JhunerLebens
BRINDAR Onurun kız arkadasının çarı : Arweennx Oda kapatıldı Editlerden sadece 25B.hızlı ejderi ve BRINDAR ın saçını sattım. 25b.hızlı ejder konusunda bnm ateş oldugumu bile bile aldılar ben hiçbişeyinde degilim sadece onurun çarlarının açılmasını talep ediyorum.bu konu yüzünden rahat uyuyamaz oldum pişmanlgım onura karsı büyük bu konu için gerekirse karşıyakadaki heg bilişim ofisine gelip yüz yüzede anlatabilirim yeterki onurun itemleri iade edilsin tek temennim bu bana gelirse cezam neyse çekerim zaten durumumu düzeltince set çekmeyi düşünüyorum. türkay kardesim özür dilerim onurun emanetlerini hesaplarını geri verin baska birşey istemiyorum.beni silin o kalsın 5.6 senelik emegi var o çarlarda oyun süresinden anlayabilrsniz 11 ay olmuş lütfen geregini yapın çok pişmanlık duyuyorum ve özür diliyorum herkezden Gerekli yardımı yaparmısınız lütfen ben onura karsı nankörlük ettim 63.bec 10 b.hz ejderini çaldırttım ses etmedi bu kötülügü yaptım gözlerim döndü 20 bint karşısında sizden rica ediyorum bni boşverin amcoglumu kurtarın
BRINDAR ı kullanmalık almış idim oda onurun ortagının dı ortagı baba olunca onura kalmıştı gerekli yardımı yaparmısınız lütfen içime oturdu keşke yapmasaydım böyle bi hata
ONUR Özür diliyorum
Türkay Özür diliyorum :s Lütfen onurun itemlerini geri verin
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Onurun itemleri nin bi kaçı Lütfen emeklerini geri verin özür diliyorum tek istegimdir bu pişmanlıgımın dinmesi lütfen geri verin emeklerini cok kötü pişman oldum yardımlarınız inşalalh onura olur- Katılım
- 10 May 2016
- Konular
- 82
- Reaksiyon Skoru
- 208
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 1 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- -10
- DevLira
- 0
Öncelikle bizimde temellimiz o yönde onurun yasadıı bu olayda itemlerinin iade edilmesi. Ancak şunu belirtmek isterim sen bile bile aldılar derken şunu bize söleyen sendin onurun 25 lisi değil dediğin günü unutma. Skypeden seslie kaç kişi vardı unutma biz sana onur a noldu dedikce sen bizi geçiştirdin üzgünüz ama yapıtıgın çok yanlış bişey bide amca oğlu diyosun .s
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)