- Konular
- 6
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 37m 40s
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 10 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 34
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Kod:
desc_p2p.cpp: In member function 'bool DESC_P2P::Setup(fdwatch*, socket_t, const char*, WORD)':
desc_p2p.cpp:62: error: a function-definition is not allowed here before '{' token
desc_p2p.cpp:85: error: a function-definition is not allowed here before '{' token
desc_p2p.cpp:112: error: expected `}' at end of input
Derlerken hata veriyor. Teşekkürler.
Düzenleme //
Kod bloğunun sonunda } eklemeyi unutmuş ekledim ve aynı fonksiyondan bir adet daha ekliymiş onu kaldırıp bunu ekleyince build oldu.
Çözüm budur. Koddaki tek sorun o gerisi sizin sourceniz ile alakalı.
Son düzenleme:
- Konular
- 1,210
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 145
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
kesin olarak şu karara vardım bu konudaki fixi uygulayınca ch1 le ch2 nın bağlantısı kopuyor db eklentiside dahil.<br>çözümünü bilen varmı <br>c1-ch2 baglantısı kopması:ch2 den alttan bağıran bir kişinin yazısı ch1 de gözükmüyor.ch1 deki adam ch2 dekine pm atamıyo bağlı değil kısacası 2 ayrı server gibi oluyor chler.
- Konular
- 36
- Online süresi
- 1h 50m
- Reaksiyon Skoru
- 171
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
Konudaki işlemleri yaptığınız da mı bu sorunu yaşıyorsunuz ?kesin olarak şu karara vardım bu konudaki fixi uygulayınca ch1 le ch2 nın bağlantısı kopuyor db eklentiside dahil.<br>çözümünü bilen varmı <br>c1-ch2 baglantısı kopması:ch2 den alttan bağıran bir kişinin yazısı ch1 de gözükmüyor.ch1 deki adam ch2 dekine pm atamıyo bağlı değil kısacası 2 ayrı server gibi oluyor chler.
- Konular
- 1,210
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 8 Ay 15 Gün
- Başarım Puanı
- 145
- MmoLira
- 3
- DevLira
- 0
Hocam kullandığım filesin src sini tekrar indirdim sıfır hali ile build ettim game ve db ardından oyunu açdım ch1 ve ch2 birbiri ile bağlantılı ve sorunsuz.Konudaki işlemleri yaptığınız da mı bu sorunu yaşıyorsunuz ?
sonra bu konudaki fixi uyguladım oyunu açdım ve ch1 ch2 bağlantıları gitti yani kesin olarak bu konudaki fixten oluyor ha şöyle bir durumda olabilir ben belki yanlış ekliyorumdur bir hata yapıyorumdur skypeniz varsa bi yardımcı olabilirmisiniz
- Konular
- 36
- Online süresi
- 1h 50m
- Reaksiyon Skoru
- 171
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 9 Yıl 11 Ay 10 Gün
- Başarım Puanı
- 82
- MmoLira
- 7
- DevLira
- 0
tekrar deneyip kanıt eklermisiniz, bende kodları bi inceleyeceğim.Hocam kullandığım filesin src sini tekrar indirdim sıfır hali ile build ettim game ve db ardından oyunu açdım ch1 ve ch2 birbiri ile bağlantılı ve sorunsuz.
sonra bu konudaki fixi uyguladım oyunu açdım ve ch1 ch2 bağlantıları gitti yani kesin olarak bu konudaki fixten oluyor ha şöyle bir durumda olabilir ben belki yanlış ekliyorumdur bir hata yapıyorumdur skypeniz varsa bi yardımcı olabilirmisiniz
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)