- Konular
- 77
- Online süresi
- 4d 14h
- Reaksiyon Skoru
- 76
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 6 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 129
- MmoLira
- 1,088
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
desc_p2p.cpp aç ve arat
#include "p2p.h"
altına ekle
Kod:#include "../../common/service.h"
Kod:void DESC_P2P::Destroy() { if (m_sock == INVALID_SOCKET) { return; } P2P_MANAGER::instance().UnregisterAcceptor(this); fdwatch_del_fd(m_lpFdw, m_sock); sys_log(0, "SYSTEM: closing p2p socket. DESC #%d", m_sock); socket_close(m_sock); m_sock = INVALID_SOCKET; // Chain up to base class Destroy() DESC::Destroy(); }
ve altına ekle
Kod:#ifdef ENABLE_PORT_SECURITY #include "config.h" #endif bool DESC_P2P::Setup(LPFDWATCH fdw, socket_t fd, const char * host, WORD wPort) { m_lpFdw = fdw; m_stHost = host; m_wPort = wPort; m_sock = fd; if (!(m_lpOutputBuffer = buffer_new(1024 * 1024))) return false; if (!(m_lpInputBuffer = buffer_new(1024 * 1024))) return false; fdwatch_add_fd(m_lpFdw, m_sock, this, FDW_READ, false); m_iMinInputBufferLen = 1024 * 1024; #ifdef ENABLE_PORT_SECURITY if (strcmp(host, g_szPublicIP)) { sys_log(0, "SYSTEM: Yeni p2p girisi algılandı [%s] to [%s] fd: %d Engellendi", host, g_szPublicIP, m_sock); SetPhase(PHASE_CLOSE); return true; } #endif
input.cpp aç arat
#include "HackShield_Impl.h"
altına ekle
Kod:#include "../../common/service.h"
altına ekleKod:int CInputHandshake::Analyze(LPDESC d, BYTE bHeader, const char * c_pData) { if (bHeader == 10) // ìâââââ¬Å¡¬ââââ¬Å¡¬âââââ¬Å¡¬íâââââ¬Å¡¬°ëÅ âââââ¬Å¡¬ 무ìâââââ¬Å¡¬¹Åââââ¬Å¡¬Åââ¬Å return 0; if (bHeader == HEADER_CG_TEXT) {
Kod:#ifdef ENABLE_PORT_SECURITY if (IsEmptyAdminPage() || !IsAdminPage(inet_ntoa(d->GetAddr().sin_addr))) { sys_log(0, "SOCKET_CMD: BLOCK FROM(%s)", d->GetHostName()); return -1; } #endif
common/service.h aç
PET_SYSTEM in altına ekle
Kod:#define ENABLE_PORT_SECURITY
Kanallardaki sys_log'dan kimin p2p ile giriş yapmaya çalıştığını öğrenebilirsiniz
bu fix i uygulayınca 1 ch açabiliyorum anca 2.ch start verdimmi 2.ch yi p2p algılayıp kapatıyo o ch core veriyo
sorun bendemi yoksabi tek ben mi denedim bu nu
- Konular
- 35
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1h 26m
- Reaksiyon Skoru
- 212
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- 251
- DevLira
- 0
Eve geçince aklıma gelirse atarım db eklentisi var.bu fix i uygulayınca 1 ch açabiliyorum anca 2.ch start verdimmi 2.ch yi p2p algılayıp kapatıyo o ch core veriyosorun bendemi yoksa
bi tek ben mi denedim bu nu
- Konular
- 52
- Reaksiyon Skoru
- 182
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 10 Yıl 2 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 120
- MmoLira
- 640
- DevLira
- 0
Eve geçince aklıma gelirse atarım db eklentisi var.
Galiba bu açık adminpage ile alakalıymış, db eklentisini verirseniz kullanacağım.
- Konular
- 35
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 1h 26m
- Reaksiyon Skoru
- 212
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 1 Ay
- Başarım Puanı
- 140
- MmoLira
- 251
- DevLira
- 0
db/PeerBase.cpp açbu fix i uygulayınca 1 ch açabiliyorum anca 2.ch start verdimmi 2.ch yi p2p algılayıp kapatıyo o ch core veriyosorun bendemi yoksa
bi tek ben mi denedim bu nu
ARAT:
Kod:
bool CPeerBase::Accept(socket_t fd_accept)
{
struct sockaddr_in peer;
if ((m_fd = socket_accept(fd_accept, &peer)) == INVALID_SOCKET)
{
Destroy();
return false;
}
ALTINA EKLE:
Kod:
#ifdef ENABLE_PORT_SECURITY
if (strcmp(inet_ntoa(peer.sin_addr), "127.0.0.1")) // refuse if remote host != localhost (only the same machine must be able to connect in here)
{
sys_log(0, "BLOCK CONNECTION FROM %s", inet_ntoa(peer.sin_addr));
Destroy();
return false;
}
#endif
KAYDET BUİLD ET VESSELAM.
Son düzenleme:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)