Fethi Polat 1
Fethi Polat
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Scarlet 1
Scarlet
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle

Asilzade0212 / Narnia2 Paneli / Mhms

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AsiLZade0212
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 32
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Benim düzenlediğim emek verdiğim tasarımda hiç isim yazmamışsın ayıp ediyorsun YUNUS !

örnek almayın örnek olun birinin yaptığı bir projeyi sürdürmek özentiliktir bi aralar jaxen serüveni vardı şimdide mhms umarım ilerde mhms gibi projeler yapar kendinizi geliştirirsiniz.

örnek almayın örnek olun birinin yaptığı bir projeyi sürdürmek özentiliktir bi aralar jaxen serüveni vardı şimdide mhms umarım ilerde mhms gibi projeler yapar kendinizi geliştirirsiniz.

Sattığınız Metin2.org temasını MHMS Entegreli diye satıyorsunuz.madem sizde yapıyorsunuz bunu neden insanlara özentilikten bahsediyosunuz.Burda asilzadeyi savunmuyorum bu karşınızda kim olursa olsun bunu yapmanız hoş değil.Umarım herkes kendini yetenegi oldugu alanda geliştirebilir.İyi forumlar..

Örnekmi sizler gibi burda 2 kod isleyip sonra millete satmiyorum 15 dknizi almiyan bir paneli ucretli satmaktan burda paylasarak hayir duasi alabilirsin bunu anliyamadiğın icin bisi demiyorum piyasada mhms kullanmiyan yok hayir ola cms de acik koydugunuz panellerimi özlediniz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri